O mai ții minte pe Camelia Constantinescu, mama fiului lui Ștefan Bănică? Cum arată acum fosta iubită a artistului

 Oana Popoiag
.
Ștefan BănicăȘtefan Bănică

Înainte de a începe o relație cu Andreea Marin, Ștefan Bănică a trăit vreme de cinci ani o poveste de dragoste cu Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit artistului un băiețel acum în vârstă de 16 ani, Radu Ștefan. După încheierea relației, de Camelia Constantinescu, o femeie discretă, fără nicio legătură cu shobiz-ul, nu s-a mai auzit nimic.

Începutul anilor 2000 îl prindea pe Ștefan Bănică într-o relație cu o brunetă frumoasă, singura femeie din viața sa care nu a activat niciodată în showbiz. Camelia Constantinescu a fost iubita artistului vreme de cinci ani, timp în care i-a și dăruit primul lui copil, pe Radu Ștefan, acum în vârstă de 16 ani.

Ce mai face fosta iubită a lui Ștefan Bănică, Camelia Constantinescu

Discretă din fire, despre Camelia nu s-a mai auzit nimic după despărțirea de Ștefan Bănică. Femeia și-a refăcut viața alături de alt bărbat, un medic stomatolog, nu la multă vreme după încheierea relației, ea având și custodia lui Radu Ștefan. La un moment dat, se pare că femeia i-ar fi cerut cântărețului majorarea pensiei alimentare, dar fără a avea câștig de cauză în instanță.

Anul acesta, Camelia Constantescu a avut, se pare, probleme mari cu banca, din cauza unui împrumut uriaș pe care nu l-a putut duce la bun sfârșit.

Foto: Wowbiz, Instagram

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton