Ce greutăți a avut Diana Dumitrescu atunci când a filmat serialul Regina: ”Mă trezeam noaptea plângând”

 Cruceru Cristina
.

Diana Dumitrescu și sacrificiul făcut pentru rolul din 'Regina'. Cunoscuta actriță a povestit momentele grele de care a avut parte, atunci când a fost protagonista telenovelei de succes 'Regina'. Vedeta a trecut și prin clipe dificile, nu doar frumoase. Acum, la câțiva ani buni de la serial, Diana Dumitrescu a vorbit despre rolul, care a marcat-o!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu a cunoscut succesul în actorie odată cu rolul din 'Regina'. Actrița a fost Regina din șatră, protagonista serialului, devenit fenomen nu doar la noi în țară. Vedeta s-a bucurat de multă faimă, venită odată cu telenovela de pe Acasă TV. Totuși, aceasta a avut parte și de clipe dificile, nu doar despre lucruri frumoase.

Diana-DumitrescuDiana-Dumitrescu

Ce greutăți a avut Diana Dumitrescu atunci când a filmat serialul Regina. Diana Dumitrescu a povestit cu lux de amănunte prin ce clipe dificile a trecut în timpul filmărilor de la 'Regina'. Nu i-a fost greu să joace rolul, însă spune că a asimilat mult tot ce trăia pe platourile de filmare, iar acest lucru o afecta în viața personală. Vedeta a făcut dezvăluiri neștiute din perioada în care apărea la Acasă TV.

Citește și: Cum arată Diana Dumitrescu fără pic de machiaj. Fanii au fost surprinși când au văzut-o așa

Citește și: Cum a slăbit Diana Dumitrescu, după ce a devenit mamă: „M-a învățat cum să mănânc corect”

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle, de urgență la spital. Thomas Markle a suferit un AVC

Citește și: Proprietarul care a evacuat-o pe Anda Adam din casă: „Mi-a cerut 30.000 de euro”

Ce greutăți a avut Diana Dumitrescu atunci când a filmat serialul Regina

Diana Dumitrescu a vorbit despre rolul din 'Regina', vedeta fiind protagonista serialului de la Acasă TV. Actrița a descris și momentele mai puțin plăcute prin care a trecut și care au afectat-o în viața personală. Aceasta susține că avea coșmaruri și se trezea plângând noaptea, pentru că a intrat mult în pielea personajului.

'Să îl joc nu, dar mi-a fost greu să interpretez rolul din Regina', pentru că l-am asimilat foarte tare și am avut momente în care trăiam și acasă ce trăia personajul. Aveam coșmaruri, temeri, mă trezeam plângând noaptea. Am avut atunci o discuție cu Iura Luncașu care m-a ajutat, m-a învățat să separ lucrurile.

Cred că rolul din Regina' a fost primul în care am înțeles ce înseamnă să creezi un personaj și să ți-l asumi cu totul. Dacă nu reușești să separi rolul de tine, poți ajunge să le confunzi, mai ales la o vârstă fragedă (aveam 25 de ani) și dacă nu ai foarte multă experiență.', a spus Diana Dumitrescu, pentru Fanatik.ro

Ce fel de actriță este Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu a mărturisit că îi place să aibă libertate în rolul pe care-l joacă, pentru a intra bine în pielea personajului.

'Depinde de regizor. Sunt unii care doresc că actorul să facă unu la unu ce spun ei și sunt regizori cu care poți comunica, astfel încât să pliezi personajul și pe personalitatea ta, să îi dai și o notă personală. Pentru personajul Raluca din serialul 'Strada Speranței' am avut o anumită libertate.

Eu am înțeles foarte bine personajul din scriitură și mi-a fost simplu să îl fac, mi s-a potrivit mănușă. Mie îmi place să am libertate să creez, să aduc plus valoare personajului, să vin și cu ideile mele. Când ești încorsetat poți să pari nenatural', a mai spus vedeta, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton