Monica Anghel gătește de Paște, dar face sacrificii de dragul siluetei! Care sunt alimentele de la care se abține!

.

Deși s-a speculat că Monica Anghel ar fi apelat la operație de micșorare de stomac pentru a slăbi, artista a infirmat ipoteza, explicând că a reușit să dea jos 30 de kilograme printr-o dietă riguroasă și sport. Dar vine proba de foc a festinul de Paște și iată de la ce bunătăți va trebui să se abțină vedeta, dar și ce va găti.


Pe 1 octombrie anul acesta se împlinesc doi ani de când Monica Anghel a decis să-și schimbe stilul de viață și să renunțe la obiceiurile alimentare. Decizia a venit, așa cum a mărturisit artista, ca urmare a unei operații, dar nu cea de micșorare a stomacului, cum s-a speculat după ce aceasta a apărut cu 30 de kilograme mai slabă. În iulie 2016, Monica a fost operată la coloană și sfătuită apoi de medici să scandă în greutate. De atunci, vedeta este extrem de atentă la ceea ce mănâncă. Totuși, festinul de Paște este o probă de foc pentru orice persoană aflată la dietă, iar Monica nu face excepție.


Ce va găti Monica Anghel de Paște și la ce are interzis

De Paște, mâncarea mea preferata sunt ouă cu brânză proaspătă de oaie și cu ceapă verde.  Nu am de la ce să mă abțin, pentru că eu nu mănânc miel, nu- mi place. Cozonacul îmi face arsuri, pasca la fel, dar am să fac niște mere umplute cu brânză de vaci cu îndulcitor și fulgi de migdale deasupra, băgate la cuptor! Având musafiri, o să facem drob, cozonac, friptură de miel, sărmăluțe în foi de viță, ruladă de curcan și o plăcintă cu carne, a povestit Monica pentru viva.ro.

Vezi rețeta perfectă de oua umplute cu pateu!

Ce dietă ține Monica Anghel după ce a slăbit 30 de kilograme

Monica nu ține o dietă strictă, dar se ghidează după câteva reguli de bun simț, după cum a explicat: E opțiunea mea să nu mănânc pâine, paste, cartofi. Mazăre nu mănânc pentru că mă balonează. Consum salată de varză albă, varza gătită călită nu-mi face bine. Am renunțat la dulciuri, normal. Urmez câteva reguli pe care mi le-a insuflat extraordinar de bine nutriționista mea, știu foarte clar când și ce să mănânc. Știu că masa de seară trebuie să fie cât mai puțin consistentă, drept pentru care, dacă seara mănânci un castron imens cu salată verde, ardei gras, puțină ceapă, puțin usturoi, puțină rucola și adaugi un ou fiert peste, e perfect. „

 Foto: arhiva VIVA!, Facebook