Ce frumoasă este fiica lui Sorin Bontea! Miruna a împlinit 18 ani și îi seamănă tot mai mult tatălui: "Sunt mândru"

 Cica Cristina
.

Ce mult a crescut și ce frumoasă este fiica lui Sorin Bontea. Miruna este domnișoară în toată regula și își aniversează deja majoratul. Celebrul chef a ținut să sublinieze cu această ocazie cât este de mândru!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dublă sărbătoare în familia lui chef Sorin Bontea! Două evenimente ce nu puteau trece nesărbătorite: majoratul fiicei sale și ziua de naștere a fiului său. Da, copiii celebrului bucătar sunt născuți în ani diferiți, dar la o zi distanță.

Astăzi Miruna împlinește 18 ani, iar mâine va fi ziua fratelui său! Astfel, Sorin Bontea nu a pierdut ocazia de a transmite printr-un mesaj cât este de mândru de copiii lui. Desigur, nu a putut să nu constate trecerea rapidă a anilor, însă, cu toate acestea câștigătorul Asia Express încă se mai simte tânăr.

Citește și: Divorț cu scandal după 24 de ani de căsnicie!Dr Dre refuză să împartă averea de 800 de milioane de dolari cu fosta soție

'Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii?! Azi e ziua Mirunei. Împlinește 18 ani. Mâinee ziua lui Iulian. Mă uit la pozele astea și încă mă simt tânăr…cât de cât. Mă uit la pozele astea și sunt mândru! La mulți ani, copiii mei!', a scris Sorin Bontea pe rețelele de socializare, în dreptul unor fotografii cu fiica sa.

Citește și: Bianca Pop, noua concurentă de la Puterea Dragostei, sezonul 3? Cu ce manelist celebru s-a cuplat fosta ispită de la Insula iubirii:'Din vorbă în vorbă am ajuns să ne sărutăm'

Fiica lui Sorin Bontea, talentată în bucătărie

Sorin Bontea are toate motivele să fie fericit, cu atât mai mult cu cât Miruna îi calcă pe urme, după cum a dovedit într-unul dintre sezoanele Chefi la cuțite, unde a gătit pentru tatăl ei, chiar de ziua lui, prăjitura ei preferată – lava cake.

„În mod cert partea de desert o aveam asigurată de Miruna, ea este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!', mărturisea Sorin Bontea.

Citește și: Cum a debutat Tania Budi în televiziune în urmă cu 30 de ani:„Aveam mare încredere în calitățile mele, mi se părea că am o voce bună. Am dat probă și a doua zi eram angajată'/ EXCLUSIV

Fiica-Sorin-Bontea-1Fiica-Sorin-Bontea-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton