Cine este și cum arată nepoata lui Radu Beligan: Dana e de o frumusețe rară! Recent, s-a căsătorit în Australia și a avut o nuntă ca-n basme

 Oana Popoiag
.

Regretatul Radu Beligan a lăsat în urma sa nu doar o carieră fantastică, dar și o familie extraordinar de frumoasă. Familie care a sărbătorit recent un moment emoționant. Una din nepoatele marelui actor, Dana, s-a măritat în Australia, într-un decor de vis, aflat la 75 de kilometri de Melbourne.

Decedat în 2016, la 97 de ani, Radu Beligan a reușit să îmbine o carieră fabuloasă cu o viață de familie plină. Maestrul are patru copii, trei fete și un băiat, dintre care Anamaria Beligan este fiica cea mare.

Nepoata lui Radu Beligan s-a căsătorit în Australia

Stabilită de 30 de ani în Australia, unde are o carieră înfloritoare ca sciitoare, Anamaria Beligan a avut o mare sărbătoare în familie, cu ocazia nunții unei din fiicele sale, Dana. Aceasta s-a căsătorit cu iubitul său, James, într-un cadru de basm și au avut parte de o ședință foto de vis, realizată chiar de tatăl ei, Valeriu Campan.

Locul fotografiilor de nuntă a fost Toolangi Heights, un spațiu de poveste creat pentru a găzdui evenimente festive, înconjurat de munți și râuri, aflat la 75 de minute de mers cu mașina de Melbourne. Acesta e locul de vis unde Dana, nepoata lui Radu Beligan, a spus 'da'. Fiica cea mică a Aneimaria Beligan a fost în România în vizită acum doi ani, ocazie cu care i-a făcut și partenerului ei cunoștință cu meleagurile natale.

nepoata-lui-Radu-Beligan-foto-Valeriu-Campannepoata-lui-Radu-Beligan-foto-Valeriu-Campan

Foto: Facebook, Valeriu Campanu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton