Ce fiică frumoasă are Emilia Popescu! Maria are 23 de ani și nu vrea să devină actriță: "Mi-am descoperit chemarea de la o vârstă fragedă"

 Cica Cristina
.

Pe actrița Emilia Popescu o știe toată lumea, fiind recunoscută pentru șarmul și talentul său! Puțini știu însă cum arată fiica ei în vârstă de 23 de ani! Maria nu pare să-i calce pe urme mamei sale, având alte pasiuni! Iată ce face și cum arată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Emilia Popescu a divorțat de tatăl Mariei, muzicianul Ionuț Ștefănescu, în urmă cu 12 ani, după un mariaj de 15 ani. Fiica lor, însă, nu a prea perceput separarea, cu toate că avea numai 12 ani, dat fiind că a crescut în continuare în sânul unei familii iubitoare, rămânând în bune relații cu ambii părinți.

Tânăra de 23 de ani nu a urmat actoria precum mama ei și nici muzica precum tatăl ei, ci vrea să facă carieră în design vestimentar, fiind, deopotrivă, atrasă și de pictură. A rămas tot în domeniul artelor, dar vrea să-și croiască propriul drum.

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția!A atras toate privirile pe covorul roșu

Maria a studiat pictură și grafică încă de mică, de când era în clasa a cincea, la facultate specializându-se în design vestimentar. Anul trecut a terminat și masterul.

Mă consider foarte norocoasă pentru că m-am născut într-o familie de artiști, deci era cam greu să nu moștenesc această înclinație și iubire pentru artă. Am început să pictez de pe la șase ani și de atunci nu am mai vrut să fac altceva. Am fost un copil norocos pentru că mi-am descoperit „chemarea de la o vârstă așa fragedă, dar asta se datorează, desigur, părinților mei, cărora le mulțumesc că m-au încurajat și susținut mereu și o fac în continuare‘, a precizat fiica Emiliei Popescu pentru Psychologies.

Citește și: Mesajul transmis de Oana Roman, după ce a aflat că Adelina Pestrițu are coronavirus:„Târziu am aflat că…'

Emilia Popescu, fericită că fiica ei nu s-a făcut actriță

Actrița nu a ezitat nicicând să sublinieze cât de mândră este de fiica ei, menționând cât este de fericită că fiica ei nu a urmat actoria:

„Sunt cea mai fericită. Pentru mine ăsta este cadoul vieții mele, faptul că fata mea nu a făcut Actoria. De ce? Pentru că este o meserie grea, ingrată, nedreaptă, mai ales pentru o femeie. Din 2020, promit să fiu îmbrăcată numai de Maria Ștefănescu. A terminat masterul', spunea Emilia Popescu pentru Libertatea.

Citește și: Răsturnare de situație! În memoria lui Cornel Galeș, Viviana, fosta iubită, și Doina, nașa lui de cununie, au îngropat securea războiului

De altfel, vedeta se poate mândri cu o garderobă din care fac parte mai multe piese personalizate chiar de fiica sa.

„Mi-a făcut un pardesiu, pantaloni, pulovere, dar nu pentru apariții publice. Mă surprinde cu diverse creații. Tot timpul mă consult cu ea. Nu mă lasă să ies oricum din casă. Nu ies fără aprobarea ei, pentru că are gust', a conchis Emilia Popescu.

Fiica-Emilia-Popescu-1Fiica-Emilia-Popescu-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton