Ce a făcut Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Margarita Valenciano, mama fostului politician: „Mi-a dat niște bani, dar i-am aruncat, pentru că...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce a făcut Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, susține că interpreta de muzică populară a vizitat-o când fiul ei nu avea nici măcar o lună și că solista i-ar fi oferit niște bani. Nu i-ar fi păstrat, însă, pentru că i-ar fi fost frică de artistă. Dragoș Dolănescu este fratele vitreg al lui Ionuț Dolănescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce a făcut Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, face dezvăluiri incredibile despre Maria Ciobanu. Femeia susține că artista ar fi vizitat-o după ce l-a născut pe Dragoș și i-ar fi lăsat bani. Mama fostului politician susține că nu a păstrat banii de la „ciocârlia muzicii populare românești', din cauză că i-a fost teamă de ea.

2-bd-margarita-valenciano-98-51512-bd-margarita-valenciano-98-5151

Citește și: Ce decizie radicală a luat Maria Ciobanu pentru anul viitor. Ionuț Dolănescu a dat-o de gol:„E și pe placul ei'

Citește și: Ce stil de viață a adoptat Maria Ciobanu în SUA. Gheorghe Turda:„Se trezea foarte de dimineață și…'

Citește și: Fostul principe Nicolae și-a botezat fiul, în Catedrala Încoronării din Alba Iulia!Imagini emoționante de la ceremonie

Citește și: Andreea Ibacka, replică neașteptată pentru Adela Popescu în direct, la TV, pe motiv că n-a fost invitată la botez:'Să dăm cărțile pe față…'

Ce a făcut Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu

Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, ne-a povestit că Maria Ciobanu ar fi vizitat-o la cămin, după ce mama fostului politician l-a născut pe Dragoș. Atunci, artista i-ar fi lăsat bani. Fosta iubită a lui Ion Dolănescu susține că nu ar fi păstrat banii de la „ciocârlia muzicii populare românești', din cauză că i-ar fost teamă de ea.

Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, s-a născut în România, pe când mama lui, Margarita Valenciano, studia medicina la Cluj. De dragul lui Ion Dolănescu, femeia s-a mutat la București și locuia la cămin. Maria Ciobanu ar fi vizitat-o pentru a-l vedea pe Dragoș, la nici o lună de când s-a născut. Iată cum ar fi decurs întâlnirea!

'Maria Ciobanu m-a vizitat la cămin. Dragoș cred că nu avea nici o lună de când se născuse. Ideea este că ea era curioasă și a vrut să știe dacă fiul meu seamănă cu Ion Dolănescu. A recunoscut și ea că este așa. Cu prilejul vizitei, Maria Ciobanu mi-a dat niște bani pentru Dragoș, așa se obișnuiește…

Dar eu să știți că banii pe care i-a lăsat Maria Ciobanu lui Dragoș i-am aruncat, pentru că mi-a fost frică de ea. Banii i-am dat la cerșetori, după vizita ei', a declarat Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru viva.ro.

Ce a spus Maria Ciobanu, cu ani în urmă, despre Margarita Valenciano

Cele două femei din viața lui Ion Dolănescu, Maria Ciobanu și Margarita Valenciano, nu s-ar fi agreat niciodată. Maria Ciobanu a spus, cu ani în urmă, că Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, nu ar fi fost pentru regretatul Ion Dolănescu decât o aventură.

Maria Ciobanu i-a dăruit lui Ion Dolănescu primul copil, pe Ionuț Dolănescu. „Ciocârlia muzicii românești' mai are două fete din alte relații. Cu Ion Dolănescu, artista a făcut o nuntă de pomină în vara anului 1971, chiar dacă fiecare era căsătorit cu altcineva. Ion Dolănescu era căsătorit cu Iustina Băluțeanu pentru buletin de București, iar Maria Ciobanu era căsătorită cu fluierașul Florea Burnea. De aceea, la naștere, Ionuț Dolănescu a purtat, mai întâi, numele de Burnea.

De cealaltă parte, Margarita Valenciano mai are și ea copii din alte relații, un băiat și două fete, dar Dragoș este primul copil.

Ionuț și Dragoș Dolănescu s-au certat pe avere

După moartea regretatului Ion Dolănescu, relațiile dintre cei doi frați s-au 'stricat'. Ionuț Dolănescu și Dragoș Dolănescu s-au luptat pe averea părintelui lor, aproape opt ani de zile. Aceștia au purtat războaie grele în instanță. La final, Ionuț, fiul cel mare al artistului, a rămas cu vila din strada Caimatei, în care a locuit artistul, iar Dragoș, fiul cel mic a rămas cu vila interpretului de la Sinaia și mai multe terenuri din Ilfov, Prahova și Dâmbovița.

De la înmormântarea tatălui lor, Ionuț Dolănescu și Dragoș Dolănescu nu și-au mai vorbit și nici nu s-au mai întâlnit. Între timp, Dragoș Dolănescu a fost deputat în Costa Rica, timp de patru ani. Acum, acesta și-a reluat activitatea la cabinetul de psihologie.

În schimb, Ionuț Dolănescu a reușit să obțină cetățenia americană, așa cum și-a dorit. Fiecare dintre cei doi băieți ai lui Ion Dolănescu are câte trei copii, atât Ionuț, cât și Dragoș.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton