Ce face Mihai Bendeac după ce a plecat de la iUmor: ”Suntem sub contract cu Antena 1”

 Calin Maria Bianca
.

Ce face Mihai Bendeac după ce a plecat de la iUmor. Asta este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după ce actorul a decis să plece din celebra emisiune. Plecarea lui din proiectul „iUmor' este în continuare învăluită în mister pentru fanii săi. Iată ce planuri de viitor are însă Mihai Bendeac.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bendeac a ales 'să părăsească' emisiunea iUmor, unde a stat pe post de jurat alături de numeroși colegi de breaslă sezoane la rând. Momentan, nimeni nu știe ce l-a determinat pe celebrul actor să ajungă la o astfel de decizie. Cert este însă că Mihai Bendeac are câteva planuri de viitor bine puse la punct, deși nu știm încă dacă plecarea de la iUmor era una planificată.

bendeac-8bendeac-8

Mihai Bendeac a stat timp de 13 sezoane în emisiunea iUmor, alături de Delia și Cheloo. Făcea pe toată lumea să râdă și era de fiecare dată 'parte din poveste', astfel că plecarea bruscă a lăsat un gust amar spectatorilor, cât și fanilor. În timp ce în spațiul public se pune problema unei neînțelegeri, actorul a păstrat tăcerea. Mihai Bendeac nu a divulgat nimic și și-a lăsat managerul să preia cuvântul în fața tuturor.

Citește și: Mihai Bendeac vrea o iubită care să fie interesată de viața lui profesională:”Eu mi-am sacrificat viața pentru cariera mea și vii tu și spui că…”

Citește și: De ce a plecat Mihai Bendeac de la Iumor. Delia:”Nu a mai vrut să vină…”

Citește și: Cum arată soacra lui Florin Dumitrescu.Și-a sărbătorit ziua de naștere în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Citește și: Nicola a împlinit 54 de ani. Cum arată acum:”Vârsta e doar un număr”

Ce face Mihai Bendeac după ce a plecat de la iUmor

Fără a lăsa loc de speculații despre ceea ce s-a întâmplat și ce l-a făcut pe Mihai Bendeac să plece de la iUmor, managerul său a ieșit în față pentru a lămuri lucrurile. Nu, nu a explicat motivul plecării, ci a spus ferm că actorul are pregătite numeroase proiecte pentru viitorul apropiat, semn că urmează ceva neașteptat pentru fanii săi.

„Suntem sub contract cu Antena 1, nu putem spune nimic momentan despre proiectele viitoare. Ca de fiecare dată, vom avea mai multe proiecte, dar nu vă pot spune pentru că există un contract juridic. La teatru, Mihai joacă într-o piesă nouă cu George Mihăiță, Desculț în parc. E un artist foarte mare și are în plan și alte proiecte', a declarat în exclusivitate pentru Playtech.ro, managerul actorului, Monica Munteanu.

Mihai Bendeac nu pleacă de la Antena 1

Într-adevăr, părăsirea emisiunii iUmor a lui Mihai Bendeac după 13 sezoane în care a făcut o audiență de nedescris alături de colegii săi de breaslă a ridicat semne de întrebare. Deși el nu a făcut momenta vreo declarație, managerul personal a explicat că nu se pune problema ca actorul să plece de la Antena 1. Din contră, se pare că are deja numeroase alte proiecte pe listă.

'(…)În niciun caz nu se pune problema plecării lui la un alt trust.', a mai spus managerul actorului.

Ce părere are Delia despre plecarea de la iUmor a lui Mihai Bendeac

Mihai Bendeac și Delia Matache au fost colegi de breaslă timp de 13 sezoane la iUmor. Cei doi se înțelegeau extrem de bine, mai ales că amândoi erau tot timpul cu glumele la ei. Plecare actorului din emisiune nu i-a adus zâmbetul pe buze artistei, însă nici nu a intervenit și a lăsat lucrurile așa cum sunt, fiind propria lui decizie.

„De ce nu mai e Bendeac la iUmor? Întrebați-l pe el. Practic, nu a mai vrut să vină pentru că l-au deranjat anumite lucruri. A și spus omul câteva sau nu știu dacă a spus. Nu a mai vrut să vină. Este fiert, a fost fiert să nu mai vină, efectiv’, a declarat Delia Matache pe TikTok.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton