Ce face Mihaela Rădulescu, după ce a terminat filmările la Ferma. Vedeta s-a întors în Monaco

 Stamen Diana
.

Filmările pentru Ferma de la ProTV s-au încheiat în urmă cu ceva timp, iar Mihaela Rădulescu s-a întors în Monaco. Prezentatoarea TV are o mulțime de activități alături de iubitul ei, Felix Baumgartner. 

Până când va fi implicată într-un nou proiect TV, Mihaela Rădulescu este foarte implicată în activitățile pe care le are în Monaco. Diva participă la diverse evenimente în Monaco și își petrece foarte mult timp alături de iubitul ei, Felix.

Prezentatorea TV nu se plictisește niciodată, pentru că în fiecare zi găsește ceva de făcut. Mihaela Rădulescu este îndrăgostită de sport și de senzațiile tari, iar faptul că locuiește în Monaco, lângă plajă, îi oferă o mulțime de variante să-și consume energia. Atunci când are timp liber, Mihaela Rădulescu iese împreună cu prietenele ei.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au fost la un pas de despărțire

Era pentru prima dată când Felix Baumgartner locuia cu o femeie în casă și s-a supărat când a văzut că Mihaela Rădulescu a umblat prin lucrurile din bucătărie fără să-i ceară lui permisiunea.

„De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză. Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?’. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă’, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

FOTO: Instagram

Mihaela RădulescuMihaela Rădulescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton