Ce face George Burcea de când a aflat că Andreea Bălan are un nou iubit. Actorul a stârnit controverse cu ultimele fotografii postate

 Stamen Diana
.

Este clar că între Andreea Bălan și George Burcea nu mai există nicio cale de împăcare, iar fiecare a luat-o pe drumul său. De când s-a aflat că artista are un nou iubit, actorul se concentrează și mai mult pe ceea ce face.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În timp ce Andreea Bălan a început o nouă relație cu Tiberiu Argint, George Burcea face ce îi place mai mult, adică muncește din greu la teatru, unde începe repetițiile dis-de-dimineață.

Fostul soț al artistei este mai implicat ca niciodată în proiectele pe care le are la teatru și își dedică timpul în totalitate pentru asta. Atunci când nu este la repetiții, George Burcea merge să-și viziteze cele două fetițe, Ella și Clara.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint.Artista s-a îndrăgostit pe loc de noul iubit

Actorul a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la repetițiile pentru teatru, iar mulți au interpretat ceea ce au văzut. George Burcea joacă alături de Denisa Nicolae, soția lui Liviu Romanescu, iar unii s-au grăbit să creadă că între cei doi ar putea fi ceva mai mult.

Scenele în care sunt extrem de apropiați au indus în eroare oamenii care îl urmăresc pe social media pe fostul soț al Andreei Bălan. George Burcea face față programului încărcat pe care îl are în ultima perioadă, însă nu se plânge, ceea ce înseamnă că pasiunea față de teatru e foarte mare.

George-Burcea-repetiții-teatru-2George-Burcea-repetiții-teatru-2

Citește și: Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și George Burcea, la 6 luni de la despărțire! Ce se întâmplă cu cele două fetițe, în timpul procesului de divorț

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton