Ce dietă ține Paula Seling la 40 de ani pentru a se menține în formă. În urmă cu opt ani a luat decizia care i-a salvat silueta

 Oana Popoiag
.
Paula SelingPaula Seling

Paula Seling are 40 de ani, dar chipul ei, în mod incredibil, arată ca acum 15 ani. Greutatea artistei a oscilat, în schimb, de-a lungul anilor, aceasta recunoscând că are un metabolism lent. Iată ce mănâncă artista pentru a se menține în formă la cei 40 de ani ai săi.

Paula Seling și-a început cariera în urmă cu circa 20 de ani, iar acum, la 40 de ani, arată neschimbată. Însă pe cât de mult a ajutat-o mama-natură în ceea ce privește conservarea chipului, pe atât de puțin a susținut-o în privința greutății. Artista a mărturisit că are un metabolism lent, prin urmare trebuie să facă eforturi considerabile pentru a se menține în formă.

Ce dietă ține Paula Seling pentru a se menține în formă la 40 de ani

După ani în care greutatea sa a tot oscilat, Paula Seling a găsit ecuația de aur. Sunt deja opt ani de când a renunțat să mănânce carne, preferând legumele, fructele, supele și, din când în când, peștele. „Neavând totuși o dietă omnivoră cred că am anumite carențe, ceea ce nu e neapărat un lucru bun. Ne asumăm (nr. ea și soțul ei, Radu Bucura) decizia de a nu mânca deloc carne, doar din când în când pește. A venit ca un fel de protest personal împotriva industriei cărnurilor și a felului în care se tratează animale de consum', a  declarat Paula Seling la 'Dincolo de aparențe'.

Paula Seling nu mai mănâncă carne de opt ani: 'Nevoia noastră de proteină animală e un mit'

'Una dintre deciziile cele mai bune în ceea ce privește sănătatea mea a fost să renunț la carne de orice fel și, mai recent, la toate produsele de origine animală. Ma simt perfect, mănânc cruditați mai mult de 60% din mesele pe care le consum și nu m-am simțit niciodată mai plină de energie. Nu e un proces ușor, dar m-a ajutat faptul că m-am obișnuit să mănânc o salată mare la fiecare masă. Iar documentarele „What the Health” și „Forkes over Knives” precum și cartea „Studiul China” , m-au făcut să înțeleg mai multe. M-am adresat unui nutriționist care mi-a explicat, precum spune și în documentar, ca 'nevoia' noastră de proteina animală este un mit și că, în dieta omnivoră, de cele mai multe ori lipsesc fibrele, vitaminele, venite din plante. Omul modern consumă prea puțin plante și prea mult carne, ouă, lapte', a  explicat Paula Seling pe pagina sa de Instagram.

În plus, frumoasa cântăreață este adepta mișcării și atât de pasionată de sport, că poate face și șpagatul. „Îmi place să alerg, să fac sport. Am un metabolism lent și atunci când am timp să fac sport sunt ok. Au fost patru ani în care am fost la Conservator nu am avut timp să fac sport', a mărturisit artista care, din cauza studiului la pian pe o perioadă îndelungată, a făcut spondiloză cervicală și a fost nevoită să renunțe la sport o vreme.

Foto: Instagram

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton