Irina Loghin ține dietă de o viață. Alimentul pe care îl consumă de 40 de ani pentru a nu se îngrășa!

 Oana Popoiag
.
Irina LoghinIrina Loghin

Irina Loghin are 80 de ani de viață și aproape 60 de carieră și în toți acești ani întotdeauna a arătat impecabil. Deși problemele de sănătate nu au ocolit-o, în urmă cu câteva luni fiind la un pas de accident vascular, cântăreața de muzică populară reușește să fie mereu într-o formă fizică de excepție. Iată  care este alimentul-cheie pe care îl consumă de peste 40 de ani!

Irina Loghin a fost mereu considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară și chiar dacă anii au trecut peste ea, dintotdeauna a dat atenție aspectului fizic. În ciuda faptului că are la activ probabil mii de nopți nedormite și nici problemele serioase de sănătate nu au ocolit-o, a ținut mereu dietă. Nu una eloborată, însă, ci una cât se poate de simplă, ieftină și eficientă.

Irina Loghin mănâncă de peste 40 de ani același lucru pentru a se menține în formă

Irina Loghin a mărturisit în urmă cu ceva vreme că pentru a menține o greutate constantă, de 40 de ani mănâncă numai salate. 'Peşte mănânc foarte mult. Îmi plac legumele foarte mult. Îmi place cartoful sub orice formă', a declarat artista la un moment dat. De altfel, sunt ani de zile de când Irina Loghin a renunțat la carne în favoarea peștelui și a legumelor. Un alt secret al său este faptul că mănâncă totul în porții mici, la care se adaugă sportul. Era imposbil să nu fie adepta mișcării de vreme ce soțul ei, Ion Cernea, este campion mondial la lupte Greco-romane.

Problemele de sănătate ale Irinei Loghin

În urmă cu câteva luni, Irina Loghin a tras o sperietură zdravănă, ajugând în pragul unui accident vascular. Prezentând simptome alarmante, precum agitație și tensiunea, cântăreața  a avut inspirația să se prezinte de urgență la medic, imediat după ce a susținut un concert. 'Accidentul vascular vine hoțește. Eram după o noapte pierdută, foarte stresată. Nu prea îți dai seama de pericol. Am simțit un disconfort foarte mare, o amețeală puternică și am luat legătura prima dată cu medicul de familie. Apoi cu medicul cardiolog care mă tratează de 20 de ani și cu psihiatrul. Mi s-a  spus «Mergeți de urgență la neurolog, că nu e de noi». Am ajuns la domnul doctor Dan Mitrea, unde am făcut toate investigațiile și am primit un tratament. La o săptămână s-a văzut efectul. Recomandarea e ca fiecare persoană să știe să își facă analizele din șase în șase luni. Simptomele mele nu știu dacă au indicat un accident vascular, dar, totuși, poate ceva în apropiere, căci am o vârstă și eu. Au ei probleme tinerii, dar eu!

Foto: Facebook, Libertatea
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton