Ce dietă ține Alina Chivulescu pentru a arăta impecabil, la 45 de ani: ”Ador fetele slabe, nu o să fiu niciodată așa”

 Oana Popoiag
.

La 45 de ani, Alina Chivulescu reușește să se mențină în formă și este admirată pentru frumusețea sa. Cu toate acestea, actrița nu este mulțumită de numărul de kilograme, declarând că nu va fi niciodată atât de suplă pe cât și-ar dori. Alina ne-a dezvăluit ce eforturi face pentru a avea o greutate constantă.

Cum te menții în formă, ce diete ții?
Cu timpul, înveți că să pui prea multă presiune pe tine și pe părerile celorlalți e în defavoarea ta. Trebuie să cauți coordonatele pe care poți să le mai păstrezi tu cu tine și, până la urmă, onestitatea față de tine e lucrul care se câștigă cu anii. Se pierd altele, dar se câștigă asta. Cred că fac ceea ce face orice femeie, încerc să am cât de cât grijă. Îmi place să mă mișc, îmi place să alerg, e singura formă de sport pe care o practic. Mă abțin cât pot de la dul¬ce, dar mai trișez. Nu există miracole, de¬pinde ce-ți dorești. Dacă vrei să fii super fit, un preț trebuie plătit. Reușesc să mă țin și eu de câte o dietă, dar pe termen lung nu funcționează, nu am morfologia necesară. Ador fetele slabe. Îmi plac fetele slabe de mor, mi se pare că sunt prototi¬pul ideal de femeie. Nu o să fiu niciodată așa, ar fi penibil să cred că pot, e ca și cum mi-aș dori să am ochii albaștri.


În ce relație ești cu trecerea timpului?
Nu am absolut nicio problemă. Mă ener¬vează presiunea socială, asta da, mă ener¬vează. E un semnal de alarmă care se trage, după părerea mea, prea târziu. Trebuia să ne revoltăm, să avem o anu¬mită poziție, în momentul în care am vă¬zut că fete de 17 ani fac reclamă la niște creme antirid. Deja se vinde o iluzie îm¬pachetată frumos care ți se proiectează ca ideal și ca șablon de frumusețe. Pe bune, nu e corect!


Ce părere ai, în acest caz, despre operațiile estetice?
Cine vrea să le facă, să le facă. Dacă la un moment dat nu o să mă mai simt bine în pielea mea, e dreptul meu fundamental și al oricărei femei să încerce o schimbare. Eu nu am văzut foarte multe operații reușite până acum, probabil că în timp se va progresa, dar e mult mai mișto să te accepți. De exemplu, când mă uit la Esca… mi se pare că indiferent cine stă lângă Esca a pălit, gata, la revedere! E o femeie mișto, o femeie care râde. Eu nu știu ce să îmi mai fac la păr, să mai schimb ceva, ea are de ani de zile aceeași coafură. Ce trebuie să fie înăuntrul acestei femei ca să fie OK cu ea de atâta timp, să nu aibă nevoie de diversitate, de reinventare…

Foto: PR, Instagram

Alina ChivulescuAlina Chivulescu
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton