Ce cadouri scumpe și-au făcut Alexia Eram și Mario Fresh de Crăciun. Nu s-au uitat deloc la bani

 Stamen Diana
.

Mario Fresh s-a întors de la Asia Express, iar Alexia Eram aștepta cu sufletul la gură să-l revadă. Cadourile de Crăciun au veni mai devreme, iar fiica Andreei Esca nu s-a uitat deloc la bani când i-a cumpărat darul iubitului ei.

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar totul a început în urmă cu trei ani. Fiica Andreei Esca este îndrăgostită iremediabil de 'fiul adoptiv' al lui Alex Velea.

De Crăciun, Alexia Eram a primit din partea iubitului ei o geantă de brand, iar accesoriul vestimentar costă 950 de euro. Mario Fresh a primit de la iubita lui o pereche de adidași cu strasuri care costă 990 de euro.

Luna darurilor este abia la început, iar Alexia Eram va primi cu siguranță și alte cadouri de Crăciun de la familie. Tânăra a venit în țară pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de părinți și de iubitul ei. Fiica Andreei Esca studiază în Londra, la o facultate de top.

Citește și: Andreea Esca și familia, așa cum nu i-ai mai văzut!Foto adorabile cu Alexia Eram și Aris Melkior de acum 16 ani. EXCLUSIV!

Mario Fresh s-a fost eliminat de la Asia Express

Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați de la Asia Express și s-au întors în România. Cei doi au revenit la viața normală și se ocupă de carieră. Dorul de casă a fost foarte mare, iar experiența pe care au avut-o la Asia Express este de neuitat.

Când a venit în țară, Alex Velea a mers la salon și a făcut o schimbare radicală de look. Iubitul Antoniei și-a vopsit părul albastru și s-a lăudat cu noul rezultat. Artistul a început concertele și a filmat și pentru Revelionul de la Antena 1.

FOTO: Instagram

Mario-FreshMario-Fresh
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton