Ce afaceri are Dorian Popa. Artistul refuză să-și țină banii la bancă

 Mirea Roxana
.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artisți de la noi, dar se bucură și de un succes răsunător în mediul online. Acesta câștigă foarte mulți bani datorită activității lui de pe rețelele sociale. Dorin Popa s-a decis să investească banii câștigați, așa că s-a lansat în lumea afacerilor, îndeplinindu-și astfel un vis.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La un moment dat, Dorian Popa a mărturisit că el căștigă sume importante de bani datorită activității lui din mediul online. „Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube‘, a dezvăluit Dorian Popa, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

d1-6d1-6

Ei bine, Dorina Popa s-a decis să inveastească bani câștigați de-a lungul vremii, așa că s-a lansat în lumea afacerilor, îndeplinindu-și astfel un vis. Artistul este hotărât să intre în afacerile imobiliare, iar proiectul lui este în plină desfășurare.

Citește și: Câți bani a câștigat Liviu Vârciu la botezul fiului său.A strâns o sumă frumușică!

Citește și: Ana, sora Danielei Crudu, s-a căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu:„Sunt căsătorit doar o dată'

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc, primele imagini din „săptămâna de miere'.Ce destinație au ales

Ce afaceri are Dorian Popa

Dorian Popa și-a îndeplinit un vis și s-a lansat în lumea afacerilor imobiliare. Acesta și-a construit o casă în Domnești, în apropierea Bucureștiului. După care, Dorian Popa a investit bani și în mai multe hectare de teren pentru a ridica un complex rezidențial de locuințe. Proiectul este în plină desfășurare, iar Dorian Popa are de gând să vândă locuințele cu 150.000 de euro.

Casele le construiesc din bănuţii mei pe care îi strâng şi îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă pentru că ştiu că nu este una dintre cele mai bune opţiuni business şi la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final. Deocamdată suntem în stadiul de închis casele la roşu, urmează să punem acoperişul şi termopanele la toate casele, ca să ne ferim de intemperiile vremii şi să ne putem apuca de lucrat la interior. O căsuţă ar trebui să iasă undeva la 140.000-150.000 de euro', a mărturisit acesta în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.

Cheluțu, câinele lui Dorian, este vedetă în reclame

Dorian Popa îl tratează regește pe Cheluțu, câinele lui, care a devenit vedet și care i-a adus venituri substanțiale artistului. Patrupedul a apărut la evenimente și emisiuni, alături de Dorian Popa și a ajuns să fie contactat, alături de stăpânul său, pentru apariții în diverse spot-uri publicitare. Cheluțu a făcut reclamă pentru diverse mall-uri, magazine mari, cunoscute în România și un lanț de super market-uri cu produse destinate animalelor.

Eu am văzut cățelul ăsta semi mort. Eu sunt un tip sensibil, nu știu dacă se vede sau nu, nici nu mă interesează. Când l-am văzut, stătea în spatele unor gratii și le lingea, era fără blană pe tot spatele, plin de sânge. Mi-am spus că nu se poate, cățelul ăsta o să moară. Am întrebat dacă pot să-l iau eu, eram în frenezie că urma să mă mut la casă, voiam animale…

Mi-au spus să-l iau că nu se pot îngriji de el. Am luat cățelul și l-am dus la spital, unde a stat internat două luni. Oamenii îmi spuneau că ce vedetă o să ajungă cățelul ăsta, că sigur o să-l fac eu. Le-am spus că, înainte de toate, să-l facă să trăiască, mai ales că majoritatea îmi spuneau că nu o să mai reziste. După ce s-a vindecat Cheluțu, m-am trezit cu pleașcă. Toată lumea era înnebunită după Cheluțu. Ce voiai să fac, să opresc fenomenul? Dacă Dumnezeu îmi dă o carte, eu o joc. Mi-a băgat bani în buzunar spre 200 de mii (…)‘, a mărturisit Dorin Popa, pe canalul de Youtube Happyfish.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton