Ce a făcut Zanni de la Survivor după ce a părăsit orfelinatul: "Era ca o pușcărie, le-am dat motive să mă dea afară" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Zanni de la Survivor a avut o copilărie grea. Faimosul ne-a povestit că a perceput orfelinatul ca pe o închisoare și tot timpul s-a luptat să-și recupereze libertatea. Artistul ne-a spus ce a făcut în momentul în care a părăsit orfelinatul și ca semnficație au tatuajele pe care și le-a imprimat pe piele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Zanni, care este cel mai mare vis pe care îl ai?

Visul meu, după „Survivor România, este să îmi iau casa mea, să am locul meu pe care să îl numesc acasă.

De ce ai ales „Survivor România? Ce te-a făcut să accepți să participi la acest show de supraviețuire?

Sunt amănunte pe care nici eu nu le știu despre mine. Poate o să le descopăr prin experiențe sau datorită oamenilor de acolo. Nu mi se întâmplă de fiecare dată, în situații noi, să descopăr părți neștiute din mine.

Zanni-1-4Zanni-1-4

Zanni: „Sper să nu vadă nimeni partea mea întunecată'

Am și eu frustrările mele, sper să nu vadă nimeni partea mea întunecată la „Survivor România, dar, dacă o văd, sper să o înțeleagă. Când sunt nervos, reușesc să găsesc partea amuzantă și să râd de situații. Știu că nu rezolv nimic cu furia. Mi-am tatuat mesajul Understand Why pentru că, cu cât înțelegi mai mult ceea ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici.

Citește și: Antonia, „mamă” pentru Zanni, la Survivor. Ce mesaj emoționant i-a transmis:”Ai o familie acasă”

Citește și: Câți bani câștigă Zanni de la Survivor, din Youtube.Nici nu visa la această sumă

Citește și: Ce relație are Anghel Damian cu părinții lui, Anca și Laurențiu Damian:„Mama s-a certat cu tata pe tema răsfățului' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu, adevărul despre relația cu Elena Marin:„M-a convins cu foarte multe lucruri'

Zanni: „Am simțit că am evadat când am părăsit orfelinatul'

Nu este un secret pentru nimeni că ai crescut la orfelinat, unde ai trăit clipe grele. Când ai ieșit de sub tutela statului, ce ai simțit? Cât de greu a fost să te integrezi într-o lume pe care, practic, nu o cunoșteai?

Când am ieșit, am simțit că e cea mai frumoasă zi din viața mea. Am simțit că am scăpat, am evadat. Le-am dat motive să mă dea afară, pentru că eram tot timpul revoltat. Puneam mult preț pe libertate, era mai importantă decât mâncarea și un loc de dormit. Era ca o pușcărie – bătaie, pedepse încontinuu, nimeni nu vorbea cu noi. Am găsit un cămin de nefamiliști cu chirie, era 100 de lei pe lună. Era un cămin pentru șobolani, era o mizerie de nedescris. Am stat acolo doi ani de zile, singur. Atunci m-am cunoscut, am înțeles cine sunt, ce vreau de la mine, de la viață, ce doresc să fac.

Zanni de la Survivor: „Tatuajele reprezintă revoltă'

Pentru că ai menționat tatuajele, câte ai? Te gândești să îți tatuezi tot corpul?

Am peste 100 de tatuaje. Am făcut 30 de tatuaje într-o săptămână. Dacă aveam bani, le făceam pe toate odată. Am investit foarte mult în ele. Câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost 1.200 de lei. Ele reprezintă revoltă, fiecare tatuaj este transcrierea unui sentiment – frustrare, revoltă. Am tatuat pe mine numai sentimente.

Sursa foto: Facebook, Instagram

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MARTIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton