Ce a făcut vloggerul Colo imediat după ce a ieșit din arest! După 6 ani de relație, iubita lui îi ia apărarea: "Este cu totul altă persoană în viața de zi cu zi"

 Cica Cristina
.

Alexandru Bălan a uimit o țară întreagă după ce a instigat la violență și abuz împotriva minorelor, el fiind plasat chiar în arest preventiv. Imediat după ce a fost eliberat, vloggerul Colo a făcut un gest neașteptat pentru iubită, cu ocazia aniversării a 6 ani de relație. Cu acest prilej, partenera lui a făcut primele declarații privind afirmațiile controversate ale iubitului ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Bălan a fost reținut timp de 24 de ore, fiind acuzat de instigare la agresiuni și viol asupra minorelor. Imediat ce a scăpat de arest, primul gest pe care l-a făcut a fost să îi cumpere iubitei lui un buchet de trandafiri, cu ocazia împlinirii a 6 ani de relație, semn că nu a uitat de importanța acelei zile pentru el și partenera lui.

Extrem de mândră, Alexandra a postat o poză cu buchetul primit, împreună cu un mesaj pentru a-și exprima sentimentele de fericire și împlinire la acel moment: „Te iubesc. La multi ani noua, 6 ani de iubire!”.

Citește și: Iubita vloggerului Alexandru Colo Bălan, hărțuită sexual pe Instagram!Ce i-a răspuns individului care i-a scris „Te-aș…”

Iubita vloggerului Colo: „Imaginile alea nu reflectă deloc felul în care este el”

Alexandra i-a stat alături iubitului ei implicat acum într-un scandal puternic, cu toate că nu a fost de acord cu afirmațiile lui. Totuși, ea susține că Alexandru Bălan este diferit în viața de zi cu zi, că este bun și glumeț, iar asta o știu toți prietenii lui.

'Este complet greșit ce a spus Alexandru despre agresiunea fetelor, în general. Fiecare se poate îmbărca cum dorește, asta nu dă dreptul nimănui să o atingă, pipăie sau mai știu eu ce, fără voia ei. Voiam să vă explic doar că Alexandru este cu totul altă persoană în viața de zi cu zi. Suntem împreună de 6 ani și vă asigur că imaginile alea nu reflectă deloc felul în care este el sau felul în care se comportă într-o relație. Toți oamenii care ne cunosc știu că el este o persoană super-bună, glumeață, pozitivă iar clipul respectiv nu reflectă în mod corect realitatea', a precizat Alexandra într-un story.

Citește și: Vloggerul Alexandru Colo Bălan a fost eliberat și plasat sub control judiciar.Ce pedeapsă a primit

La nici 24 de ore după ce a fost reținut de polițiștii de la Secția 9, Alexandru Colo Bălan a fost eliberat. Tânărul vlogger care a instigat la violență și abuz împotriva minorelor se află acum sub control judiciar și nu are voie să posteze conținut sub nicio formă pe Internet. „Să nu desfășoare activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta – postarea în spațiul online (de ex. YouTube, Instagram, Facebook, Tik Tok) de videoclipuri de tip live streaming, vlog’, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Colo-1Colo-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Mesajul postat de Alexandru Bălan înainte de a fi ridicat de Poliție.Vloggerul Colo nu s-a așteptat nicio clipă să fie arestat!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton