Locuiește în Italia de ani buni. Catrinel Menghia, mesaj în plină carantină, împotriva coronavirusului: "Rămâi acasă! Inamicul de bătut aici este nivelul de contaminare"

 Cica Cristina
.

Catrinel Menghia a transmis un mesaj important în vederea prevenirii coronavirusului, virusul ucigaș care a generat pandemie.

SGP Reference: ShootID=4559762 EventID=121497 Date=20/05/19SGP Reference: ShootID=4559762 EventID=121497 Date=20/05/19

Catrinel Marlon, cunoscută sub numele de Catrinel Menghia, transmite un mesaj important oamenilor, astfel încât să evite infectarea cu COVID-19. Vedeta susține că oamenii ar trebui să stea în case pentru ca infecția să nu se răspândească. De asemenea, susține că are prieteni care s-au îmbolnăvit, iar efectele nu sunt deloc de subestimat.

Citește și: Ce bebeluș frumos are Catrinel Menghia! Vedeta și-a luat fetița cu ea la Cannes.Imaginile te vor topi!

„Pentru prietenii mei virtuali… Fiecare persoană infectată ar putea răspândi infecția si este posibil ca o persoană să poată răspândi infecția înainte să știe că este bolnavă. Ce poate doborî milioane de români? Mare atenţie!

Oprește-te puțin și privește în jur. Rămâi acasă‼️ Recomand. Inamicul de bătut aici este nivelul de contaminare. Cel mai trist e sa vedem tineri fără responsabilitate sociala .

Ps. Am prieteni care s-au îmbolnăvit, este teribil, nu subestimati preventiunile”, a transmis Catrinel Menghia pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum se ia Coronavirus. Atenționările medicilor pentru evitarea infectării cu Covid-19:„Virusul se extinde, în principal, de la persoană la persoană prin contact apropiat'

Catrinel Menghia a mai transmis prin intermediul hashtagurilor ca este bine, însă este cu gândul la cei din țară.

Catrinel Menghia a venit ultima dată în țară în anul 2019, pentru a promova pelicula La Gomera', în regia lui Corneliu Porumboiu. Actrița este implicată la acest moment într-un alt proiect, în Franța. Filmările au fost anulate, însă, tot din pricina coronavirusului.

Până la acest moment, în România sunt 48 de cazuri de coronavirus, dintre care 22 în Capitală.

Sursa foto: Instagram, Hepta

Citește și: Coronavirus în România. Câte cazuri sunt până acum.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton