Câti bani cer Viorica și Ioniță de la Clejani ca să cânte la o nuntă

 Mirea Roxana
.

De când Fulgy este protagonistul mai multor scandaluri, Viorica și Ioniță de la Clejani trec prin clipe grele. Cei doi cântereți au fost prezezenți în mai multe emisiuni TV și au încercat să scuze comportamentul fiului lor. Totuși, în ceea ce privește viața lor profesională, tariful Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a crescut simțitor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cântăreții reprezintă unul dintre segmentele care au fost afectate de pandemia de coronavirus. Din cauză că nu s-au mai organizat evenimente private și concerte, încasările artiștilor au scăzut, iar în această situație s-a aflat și Taraful Clejanilor. Totuși, Viorica și Ioniță de la Clejani își pot realua activitatea, iar cei care vor ca Taraful Clejanilor să le cânte la nuntă trebuie să scoată din buzunar suma de 5000-5500 de euro, potrivit site-ului artistipentrununta.ro.

12239882_904443086313243_3992566413464587966_n12239882_904443086313243_3992566413464587966_n

În ultima perioadă, Viorica și Ioniță de la Clejani au fost prezenți în mai multe emisiuni TV și au vorbit despre situația în care se află fiul lor, Fulgy. Pe de altă parte, la tariful lor este posibil să fi contribuit și această mediatizare a scandalurilor declanșate de Fulgy.

Citește și:Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie definitivă în privința scandalurilor cu Fulgy

Citește și: Fulgy, numele real.Fiul Clejanilor are trei prenume în buletin

Citește și: Dj Silviu Andrei trage un semnal de alarmă după ce fiica lui s-a accidentat cu o jucărie:„Sunt foarte periculoase'

Citește și: Cristina Spătar, dezvăluiri neașteptate la cinci ani de la divorț:„Pentru mine el era totul, pentru că…'

Scandalurile se țin lanț pentru Fulgy

După ce a fost surprins drogat la volan și, ulterior, a făcut acuzații care îi implicau pe Alex Velea, dar și pe Silviu Andrei, fostul DJ de la Capatos, Fulgy a fost implicat recent într-un nou scandal răsunător. Fiul Clejanilor a fost protagonistul unor scene șocante chiar într-un mall din București. Totul s-a petrecut în fața unui cazino, din care a fost dat afară. Momentul conflictului cu unul dintre bodyguarzi, pe care, de altfel, l-a și scuipat, a fost surprins chiar de el și publicat în mediul online.

Eu nu stau să răspund violenței, că îl omor pe ăla cu bătaia! Dar, repet, am mamă, tată și soră! Nu vreau la pușcărie, că au nevoie de mine părinții mei. I-am dat o flegmă, șmecherește. Nu Fane Vancică, eu! Și, vă rog eu frumos, că am văzut că au apărut TikTok-uri că m-a umilit pe mine ăla. Nu știu cine pe cine a umilit și ăluia i-a fost frică să iasă afară. Separat de asta, dacă dau un telefon, se închide mall-ul Vitan. Credeți-mă’, a spus Fulgy pe pagina lui de Instagram, imediat după acest episod.

Ioniță de la Clejani nu este de acord cu acțiunile lui Fulgy

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt părinții lui Fulgy și este normal să sufere din cauza situației actuale. Ioniță de la Clejani a spus că scandalurile declanșate de Fulgy fac parte din strategia lui de promovare, doar că lucrurile au scăpat de sub control, iar tânărul n-a mai știut să își gestioneze emoțiile.

„Oamenii fac lucrurile astea în continuare în America. El a început să urmeze această strategie de marketing și a și funcționat. A făcut o emisiune online, n-a interesat pe nimeni. Uite toată lumea vorbește acum despre el. Eu nu am fost de acord cu această strategie. I-am zis: măi, strategia asta merge până la un punct. Noi suntem în România, tu nu ești Snoop Dogg.

Cum să controlăm noi ca părinți situația când cele mai importante la momentul ăsta sunt like-urile, vizualizările, toate tâmpeniile astea! Fulgy este foarte sensibil. S-au întâmplat lucrurile astea pentru că nu a știut să-și gestioneze emoțiile. Nici Fulgy și nici Marga nu sunt pregătiți pentru western-ul sălbatic din București. Acești copii au greșit, dar noi ne ocupăm de ei și de lege. Îmi cer scuze dacă Fulgy în live-urile lui a pronunțat câteva nume, nu vreau să vă supărați pe el. Haideți să ne ocupăm de el‘, a declarat Ioniță de la Clejani, la Pro TV.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton