Scandal la început de an! Câți bani au luat Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu de la Vacanța Mare pentru programul de Revelion de la TVR

 Stamen Diana
.

În noaptea de Revelion, telespectatorii i-au putut vedea la TVR pe Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu de la Vacanța Mare, însă puțini știu câți bani au luat cei doi pentru programul de Anul Nou. Un adevărat scandal a izbucnit după ce s-a aflat suma cu care cei doi au fost plătiți pentru show-ul pe care l-au avut în noaptea dintre ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Revelionul de la TVR a venit cu un nou scandal în lumea artiștilor și a actorilor, după ce s-a aflat câți bani au luat Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu de la Vacanța Mare pentru programul de Anul Nou. Filmările au avut loc chiar în Pub-ul pe care Mugur Mihăescu, cunoscut de public ca și Garcea, îl deține în Centrul Vechi al Capitalei. Conform informațiilor furnizate de paginademedia.ro, Vacanța Mare a primit de la TVR aproape 50.000 de euro, pentru realizarea programului de Revelion.

Vacanta mare TVR Radu Pietreanu Mugur Mihăescu (2)Vacanta mare TVR Radu Pietreanu Mugur Mihăescu (2)

Se pare că Mugur Mihăescu a avut un contract de drepturi de autor în valoare de 52.000 lei brut, aproximativ 11.000 de euro, iar Radu Pietreanu, printr-un contract separat a primit 53.000 de lei brut.

Mai mult, programul de Revelion de la TVR a fost realizat prin firma de producție a celor doi, Radu Pietreanu și Mugur Mihăescu de la Vacanța Mare, pentru care TVR a plătit separat 24.800 de euro +TVA. În această sumă, conform contractului încheiat între Televiziunea Română și respectiva firmă, a intrat 'asigurarea întregii creații prestații artistice (actori, invitați speciali, interpreți de muzică ușoară, trupe, regie artistică, apariții episodice, mișcare scenică, figurație, regie locație') necesară realizării programului special de sărbători cu titlul Revelion la mine acas, difuzat pe canalul TVR 1, în data de 31 decembrie 2020'.

Citește și: Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor se mărită. Cine este iubitul ei, cu 20 de ani mai în vârstă

Citește și: Cătălin Măruță a fost pus în dificultate de David. Ce i-a răspuns când l-a întrebat ce sunt prezervativele

Citește și: Pepe, confesiuni cu lacrimi în ochi despre divorțul de Raluca Pastramă: 'Maria, fiica mea, mi-a zis că…'

Citește și: Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Oana Mareș din filmul Declarație de dragoste: „Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie'/ EXCLUSIV

Nuami Dinescu a răbufnit, după alegerea făcută de TVR pentru Revelion

Actrița Nuami Dinescu, în vârstă de 58 de ani, a postat un mesaj acid pe una dintre rețelele de socializare, după ce a văzut alegerea făcută de TVR pentru programul de Revelion. Actrița Oana Pellea a fost total de acord cu spusele colegei sale de breaslă și a răspuns mesajului ei public cu replica: 'o rușine'.

Programul de Revelion de la TVR cu Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu de la Vacanța Mare a stârnit multe controverse printre actori.

'Hai la mulți ani!

Știu ca nu o sa placa unora dintre voi, dar împăratul e gol, sa știți!

Nu știu cui i-a plăcut Revelionul de la tvr, ma doare ca trebuie sa scriu asta, ma doare pentruam lucrat acolo și ii știu, dar…

Într-un an în care artiștii, actorii, regizorii, scenariștii, in mod deosebit, au șomat pur și simplu un an, sa dai programul de Revelion, de la ora 23 pe mana unor oameni lipsiti de profesionalism, de umor, de talent, de emoție, care au promovat prostul gust, vulgaritatea, mârlănia mitocănia, lipsa, de respect, lipsa de emoție mi se pare absolut de neînțeles. Știu mulți actori extrem de talentati, foarte tineri, actori care umplu săli, la spectacolele cărora nu găseai bilete, da exista, și dacă ma întrebați, umplu pagina cu numele lor. Sunt minunati și muncesc pina își șlefuiesc partiturile. Am văzut o parte din programul cu garcea &stuff și-mi se pare un regres incredibil. Cind toată lumea cauta sa se perfecționeze, cauta sublimul în arta de a bucura oamenii, în anul 2020 noi punem la Televiziunea Națională, înainte de miezul nopții, o lalaiala a unei găști care petrece intr-un pub.

Fără supărare, a fost o mizerie. Nu știu cine a girat-o, nici nu ma intereseaza, mai ales mesajele pe care probabil, le voi primi, dar, sincer, sint prea bătrână ca să-mi mai pese. Dacă pe Tvr 2 a fost o placere sa mă uit la materiale din arhiva, ca de obicei, cu prezente simpatice între momente (tot actori, da!deci se poate și asa!) mi se pare rușinos sa nu realizezi, sau sa nu ți pese, că tu, ca post national de televiziune ai alt obiectiv. Nu facem rating cu orice preț, parca asa era nu?

Vreau sa fie clar, nu am nimic personal cu nimeni, sint un om care și a petrecut Revelionul acasă și, asta e, s-a uitat la televizor. Pe Tvr. E inadmisibil sa lași grosolania sa se manifeste în toată splendoarea ei pe postul național. Vrei sa l critici pe Johannis, care e, totuși, președintele statului roman, e ok, abia aștept sa radem, dar fii inteligent, fii ” profesionist, ce mama dracului!” De costuri nu mai vorbesc.

Sincer, e timpul sa se schimbe lucrurile și acolo. E părerea mea. Televiziunea Națională are profesioniști foarte foarte buni, lăsați-i sa-și facă treaba', este mesajul postat de Nuami Dinescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton