Câți bani are Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă. Ce secret din trecutul lui a ieșit la iveală

 Cruceru Cristina
.

Câți bani are Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă. Secretul din trecutul lui a ieșit la iveală acum, când nimeni nu se aștepta la asta. Ibrahim și Raluca Pastramă s-au căsătorit civil pe data de 11 iunie, iar fetița lor a venit pe lume pe 13 iunie. Afaceristul nu are grija zilei de mâine, pentru că provine dintr-o familie cu mulți bani!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Câți bani are Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă. Raluca Pastramă și Ibrahim s-au căsătorit civil pe 11 iunie, iar pe data de 13 a venit pe lume fetița lor, Maryam. După divorțul de Pepe, Raluca a reușit să țină secretă o lungă perioadă, relația ei cu Ibrahim. La fel a ascuns și faptul că este însărcinată pentru a treia oară. Totul a ieșit la iveală, abia când vedeta se pregătea să devină mama unei fetițe.

Raluca-Pastrama1Raluca-Pastrama1

Ibrahim, soțul vedetei, nu are grija zilei de mâine, căci provine dintr-o familie bogată. Deși nu are nici măcar o firmă pe numele lui, acesta are sprijinul familiei sale. Ibrahim este doar moștenitorul unui om de afaceri de succes, care are o avere impresionantă.

Citește și: Ce gest emoționant a făcut Pepe pentru Raluca Pastramă, după ce a născut. Primele imagini postate de artist

Citește și: Imagini cu Raluca Pastramă, cu burtica de gravidă. Ce nume a ales fosta soție a lui Pepe pentru fetița ei 

Citește și: De ce au divorțat Steliano Filip și Bianca Marina: „Când am simțit că…”

Citește și: Laura Cosoi a pozat în lenjerie intimă, înainte să nască: „Da, sunt niște kilograme în plus, iar corpul arată altfel'

Câți bani are Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă

Potrivit Fanatik.ro, Ibrahim nu deține nicio companie pe numele său, dar, în schimb, lucrează pentru cele ale rudelor sale mai avute. Tânărul nu duce lipsă de nimic, la fel putem spune și despre soția acestuia. Ibrahim o răsfață foarte mult pe Raluca Pastramă, i-a cumpărat un inel de logodnă, care a costat câteva mii de euro. De câteva luni bune o copleșește cu daruri tot mai scumpe pe frumoasa lui parteneră de viață.

Tată lui Ibrahim este un om de afaceri de succes, iar companiile pe care le deține au cifre de afaceri foarte mari, profiturile și ele la fel. Potrivit datelor raportate la ANAF și consultate de FANATIK, familia lui Ibrahim are două companii. Ambele activează în domeniul imobiliar și au adus profituri uriașe în conturile acestora.

Una dintre companii se numește Smart – Expo Corporation și se ocupă cu închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Aceasta a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri de aproape 5 milioane de lei, puțin în scădere față de anii anteriori. La fel s-a întâmplat și-n cazul profitului, care a fost și el în scădere. Cu toate astea, tot a reușit să obțină în jur de 200.000 de euro.

Cea de-a doua firmă a familiei, M.K. Rom Factor, a avut o cifră de afaceri mai mică decât pierderile. Adică cei aproimativ 130.000 de lei nu au fost suficienți să acopere cei peste 310.000 de lei pierduți. Altfel a stat situația în 2020, când potrivit raportărilor făcute la ANAF, compania a câștigat aproape 700.000 de euro, în urma profiturilor, notează sursa citată.

Secretul din trecutul lui Ibrahim a ieșit la iveală

Deși acum Ibrahim este o fire discretă, acest lucru nu se întâmpla acum câțiva ani, când se 'lupta' cu Nicolae Guță, pentru inima Mădălinei, alias Beyonce de România. Cei doi s-au iubit cu foc și au avut o lungă relație, cu care părinții lui Ibrahim nu au fost de acord. La acea vreme, soțul Ralucăi Pastramă era destul de prezent în spațiul public, însă după despărțirea de Mădălina, a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Asta până când a cunoscut-o pe Raluca Pastramă.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton