Câte clase are Alex Velea. A rămas repetent la școală

 Mirea Roxana
.

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, cu o carieră de succes în industria muzicală. Ei bine, pentru a ajunge în vârf, cum s-ar spune, acesta a fost nevoit să facă mai multe sacrificii. Chiar dacă a fost un elev silitor, după ce a început să se axeze pe muzică, Alex Velea a pus școala pe locul doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cu toții știm că Alex Velea se bucură de o carieră de succes în industria muzicală. Pe lângă partea profesională, acesta are și o familie minunată pe care și-a întemeiat-o alături de Antonia, care i-a dăruit doi copii superbi. Totuși, drumul spre succes nu a fost deloc ușor, fiind pavat cu multe sacrificii.

4-184-18

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Alex Velea a vorbit despre începutul carierei sale muzicale, dar și despre anii de liceu și de facultate. Acesta a spus că era un elev silitor la liceu, ba chiar a fost și olimpic la mai multe materii. Totuși, după ce a câștigat un concurs de muzică, lucrurile s-au schimbat.

Citește și: Pe ce sumă de bani cânta Alex Velea la începutul carierei sale:„Ne-am mai luat și țeapă'

Citește și: De ce s-au certat Alex Velea și Măruță:„Dacă aș fi vorbit și eu de Andra cum a vorbit el de Antonia…'

Citește și: Cum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan și cu fratele ei, Tiberiu Argint:„Atunci când ne întâlnim…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ana Porgras, adevărul despre cearta cu Zanni, după Survivor:'Vă zic eu ce mesaj a văzut'

Alex Velea a rămas repetent un an

Cum spuneam, după ce Alex Velea a câștigat acel concurs de muzică, a început să se axeze mai mult pe îndeplinirea visului său de a deveni un cântăreț cunoscut. Totuși, din acest motiv a ajuns să neglijeze școala. Au început concertele, evenimentele și chiar dacă artistul a încercat să le facă pe toate bine, el a rămas repetent un an.

Cu toate acestea, Alex Velea este foarte ambițios, așa că a mers până la capăt. Nu doar că a terminat liceul, dar s-a și înscris la facultate și și-a luat diploma de licență, de dragul mamei lui. Acesta a povestit că cea care i-a dat viață își dorea foarte mult ca el să nu renunțe la școală.

Mama era disperată. Îmi zicea să mă duc la școală, nu avea încredere. Când am dat licența, am zis că știu doar titlul, profesorii se uitau la mine, colegii la fel, probabil se așteptau să încep să cânt. M-au întrebat de ce îmi doresc diploma, le-am promis că nu o să încep să profesez niciodată, voiam diploma de dragul mamei mele', a povestit Alex Velea, la Xtra Night Show, potrivit cancan.ro.

„Până atunci nu am strâns nimic'

După ce a absolvit facultatea, astfel făcând-o mândră pe mama lui, Alex Velea s-a axat pe ceea ce își dorea să facă cu adevărat: muzica. Acesta a spus că viața de artist este una riscantă dacă nu agonisești bani. El a mai dezvăluit că Antonia a fost cea care l-a ajutat să economisească bani. Până în momentul în care Antonia n-a apărut în viața lui, Alex Velea nu a reușit să facă economii.

Dacă nu agonisești și noi până la 30, 40 de ani nu agonisim că suntem toți petrecăreți… Și eu am trecut prin greu, dacă nu era Antonia nu eram în stare să pun un ban deoparte, a contat foarte mult în viața mea. Până atunci nu am strâns nimic, nu am făcut nimic și am făcut câțiva bani frumoși, dar nu s-a legat', a mai spus Alex Velea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton