Cătălina Mustață a ridicat un gard de 2 metri ca să nu-l mai vadă pe Florin Zamfirescu, după divorț: "E un om ranchiunos"

 Cica Cristina
.

Este bine știut că actorii Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu nu au rămas în relații bune după divorț. Cei doi nu-și mai vorbesc, iar relația lor s-a deteriorat și mai mult în ultima perioadă. Cei doi nu se mai salută, chiar dacă sunt vecini, iar acum ea a decis să ridice un gard înalt de doi metri pentru a nu-și mai vedea fostul partener.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Au trecut 10 ani de la divorțul Cătălinei Mustață de Florin Zamfirescu, dar încă exista ranchiună între cei doi. Cei doi sunt vecini și împart același teren, însă nu doar că nu își mai vorbesc, dar nici măcar nu se mai văd.

Catalina-Mustata-Florin-Zamfirescu-1Catalina-Mustata-Florin-Zamfirescu-1

Actrița a decis să ridice un gard înalt de doi metri pentru a nu se mai întâlni deloc cu fostul soț, iar Florin Zamfirescu susține că nu și-a mai văzut fosta nevastă de mai bine de un an de zile.

Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu nu s-au mai văzut de peste 1 an

Actorul susține că se înțelege bine cu toate foste soții, cu excepția Cătălinei Mustață, care, în mod ironic, este cel mai aproape de el.

'Eu am rămas prieten cu toate nevestele. Cu ultima, care este Cătălina Mustață, cu care stau gard-în-gard, că am avut o grădină mare, de 2.500 mp.

Am făcut împreună o casă acolo și ne-am tras un gard și s-a împărțit în jumătate. În jumătatea cealaltă mi-am făcut și eu o casă. Acolo îmi convenea, erau foarte mulți veniți la M… după mine. E un mic cartier al artiștilor, acolo. Dar eu am fost primul, le-am și zis: o să vedeți că se va numi strada 'Florin Zamfirescu'.

Ea a tras un gard mare, de doi metri, între noi, să nu ne vedem. E adevărat, eu nu o văd! Ultima dată am văzut-o acum un an și jumătate! Nu știu când intră…', a spus Florin Zamfirescu în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Florin Zamfirescu a suferit după divorțul de Cătălina Mustață

Florin Zamfirescu susține că a trecut prin momente foarte dificile, mai ales când s-a văzut singur la 62 de ani. Totuși, după divorț, Cătălina Mustață ar fi avut mai mult de pierdut în carieră.

'Am suferit… Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur. Ei i s-a năzărit… nu vreau să intru în amănunte penibile… dar adevărul e următorul: ei i s-a năzărit că eu nu o ajut destul să se remarce în meseria noastră. Deși, dacă suntem cintiți, după ce n-am mai fost împreună, ea a dispărut de tot! Până atunci, nu era revistă în care să nu fie, apăream împreună, eram un cuplu admirat și iubit…

Ea îmi spunea: 'nu mă ajuți destul, nu joc la teatru destul'… I-am reproșat o dată: 'să știi, că dacă lucrezi cu un regizor și îmi spui mie acasă cât de nesuferit îți este regizorul ăla, tu poți să-i spui lui că îl iubești, că îl admiri, el simte și nu te va mai distribui niciodată. Iar dacă faci așa cu toți cu care lucrezi, o să rămâi singură'.

Ea este un om ranchiunos, un om care vrea să devină… Și i-am spus: să știi că e diferență între 'să devii' și 'să parvii'. Trebuie să muncești, să rabzi, să suporți…', a mai povestit Florin Zamfirescu.

Florin Zamfirescu l-a cunoscut pe soțul Cătălinei Mustață

De asemenea, actorul a mai spus că l-a cunoscut pe noul partener al celei de-a treia soții ale sale. Totuși, el a subliniat că nu înțelege prea bine natura relației lor, dat fiind că el locuiețte în Statele Unite, iar ea în țară.

'Noi nu vorbim… Eu o salut dacă ne vedem, ea nu răspunde. Eu nu știu ce rău i-am făcut fetei ăsteia. Acum m-am liniștit, au trecut 10 ani. Ea s-a recăsătorit acum cu fostul ei diriginte. Ea, probabil că vrea neapărat unul mai puternic ca ea, un profesor. Că și eu eram… Dar e o căsnicie ciudată, pentru că el e în America, predă acolo… E un bărbat normal, l-am cunoscut. E mai în vârstă ca ea. E o căsnicie de vacanță, eu nu știu când se văd. Poate că e mai plăcut, te lasă în pace, căsniciile astea rezistă sigur', a mai precizat Florin Zamfirescu.

Citește și: Drama lui Florin Zamfirescu. A fost la un pas de moarte după divorțul de Cătălina Mustață:”Mi-a plesnit aorta”

Citește și: Ce face și cum arată actrița Cătălina Mustață, la patru ani după ce s-a mutat în America.După divorțul de Florin Zamfirescu, s-a căsătorit cu fostul ei diriginte

Citește și: Florin Zamfirescu, declarații șocante despre divorțul de Cătălina Mustață:„Mi-a furat mașina. Îmi era rușine'

Citește și: Giulia, adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu:„A fost dificil și dureros'. Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIV

Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață s-au despărțit după un ultimatum

Cu toate că nu a vorbit deschis despre motivul despărțirii, actorul a spus de la ce ar fi pornit totul și că s-a ajuns la separare în urma unui ultimatum.

'Totul a pornit între noi într-o seară, când ea a trebuit să aleagă între noi, căsnicia noastră și altceva! Și n-am să spun ce… Și am zis: alegi, ori, ori! Timp de gândire: o săptămână! După o săptămână a zis: ne despărțim. M-a convins să mergem la notar, să fie civilizat, după care am avut niște discuții. I-am zis să rămână în casă, dar grădina o împărțim pe jumate, că îmi fac și eu o casă', a conchis Florin Zamfirescu.

Florin Zamfirescu și-a refăcut viața

Florin Zamfirescu pare că și-a găsit, în sfârșit, liniștea, după trei căsnicii eșuate. Actorul în vârstă de 71 de ani și-a găsit fericirea alături de Daciana, a patra soție, care îi poartă de grijă de șase ani!

Florin Zamfirescu a avut o viață sentimentală tumultoasă, presărată cu scandaluri, agitație și nu mai puțin de trei divorțuri. Acum, pare că lucrurile s-au așezat în favoarea lui, căci, pentru el, cea de-a patra soție este ca o binecuvântare, care i-a adus liniștea și pacea mult dorite.

„Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii. Eu o prețuiesc, o respect și o iubesc pentru răbdarea ei. Îi datorez viața mea', a declarat Florin Zamfirescu pentru Click! în trecut.

Sursa foto: Libertatea, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton