A murit Cătălina Isopescu, fiica prezentatorului Emanuel Isopescu. Mesajul transmis de soțul ei, Oltin Hurezeanu

 Stamen Diana
.

Este vestea tristă a zilei! Cătălina Isopescu, fiica regretatului prezentator TV Emanuel Isopescu, a murit la doar 49 de ani. Vestea tragică a fost dată de iubitul ei, Oltin Hurezeanu, fost concurent la Exatlon România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălina Isopescu a murit joi, 8 aprilie, iar vestea a șocat pe toți cei care o cunoșteau. La doar 49 de ani, celebrul model al anilor `90 s-a stins din viață din cauza unei boli nemiloase care i-a adus sfârșitul treptat, potrivit Cancan.

Cătălina Isopescu a murit (2)Cătălina Isopescu a murit (2)

Este o durere imensă pentru familia fostului fotomodel internațional. Sora sa, dar și iubitul său Oltin Hurezeanu au anunțat pierderea suferită. „Cea mai frumoasă fată din lume 8/03/1972 – 8/04/2021. Dumnezeu să o odihnească!', a fost mesajul scris de Ioana. Cătălina Isopescu a murit la o lună după ziua de naștere.

Oltin Hurezeanu, fostul concurent de la Exatlon România, a postat un mesaj dureros: 'Nu mai e nicio rază de soare de când a plecat'.

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache: „Cu Diana am o relație…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce cadou costisitor i-a pregătit Meghan Markle fiicei sale, înainte de naștere: „L-am gravat'

Citește și: Gabriela Cristea, din nou la tribunal într-un proces care are legătură cu Marcel Toader. Vedeta, somată să plătească 40.000 de euro

Citește și: Secretul lui Oltin de la 'Exatlon'. Oana Roman l-a dat de gol

Mihaela Rădulescu, mesaj de regret pentru Cătălina Isopescu

Multe vedete o plâng acum pe Cătălina, iar printre ele se află și Mihaela Rădulescu. Diva de la Monaco a postat pe una dintre rețelele de socializare mai multe fotografii cu fostul fotomodel, dar și un mesaj emoționant.

„Cătălina Isopescu… vibe-ul ei a fost…complet propriu, original. Felul ei de a fi nu-mi amintește de nimeni altcineva. Dumnezeu să te odihnească!', a scris Mihaela Rădulescu pe una dintre rețelele de socializare.

Și Andreea Raicu și-a exprimat regretul când a auzit că s-a stins din viață Cătălina Isopescu. „Nu-mi vine să cred… Îmi pare atât de rău…Dumnezeu să o odihnească!', a fost mesajul vedetei.

Jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu a transmis și ea un mesaj de regret: 'Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă. M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri', a scris Irina Ionescu Homoriceanu.

Cătălina Isopescu a murit la câteva luni după tatăl ei

Familia Isopescu trece din nou printr-o durere de nedescris. Anul trecut, în luna septembrie, prezentatorul Emanuel Isopescu s-a stins din viață la 75 de ani. Vestea morții jurnalistului a fost dată atunci chiar de fiica sa.

Cătălina Isopescu a murit la vârsta de 49 de ani. Ea a lucrat cu marile case de modă din Milano și Munchen, iar o mare parte din viața ei a fost legată de modă. După ce a renunțat la scenă, Cătălina s-a retras din lumina reflectoarelor și a devenit acționar într-o firma de publicitate.

Cine este Oltin Hurezeanu, soțul Cătălinei Isopescu

Oltin Hurezeanu are o poveste de viață foarte interesantă. La 27 de ani, soțul regretatului fotomodel Cătălina Isopescu, a câștigat concursul 'Vrei să fii miliardar?'. Oltin a terminat Facultatea de Drept, însă a cochetat cu actoria și a jucat în filmul 'Supraviețuitorul', alături de Sergiu Nicolaescu, dar și-n serialele de televiziune 'State de România' și „Iubire ca în filme' de la Acasă TV.

Oltin Hurezeanu a făcut parte și din trupa de striptease masculin condusă de Cornel Păsat.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton