Cătălin Moroșanu a dezvăluit ce probleme de sănătate are Elena Marin, la Survivor. „Mă trezeam lângă ea și avea față umflată”

 Mirea Roxana
.

Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor România din cauza faptul că s-a accidentat grav pe unul dintre traseele sportive. În Republica Dominicană, acesta s-a înțeles foarte bine cu Elena Marin, despre care are doar cuvinte de laudă. Totuși, Cătălin Moroșanu a dezvăluit că Elena Marin are niște probleme de sănătate de când se află la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu s-a întors recent în țară de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D și a făcut mai multe dezvăluiri despre experiența din Republica Dominicană, dar și despre colegii lui. Acesta a spus că el și Elena Marin s-au înțeles foarte bine încă din prima zi și a mărturisit că cel mai mult i-a plăcut caracterul ei.

bun-26bun-26

„Cu Elena m-am înțeles cel mai bine. Din prima zi în care am intrat în concurs dormeam cu ea. Nu știam performanța ei sportivă, dacă era bună sau nu. Mi-a plăcut caracterul ei, bunul ei simț, are cei 7 ani de acasă.

Mereu a fost o femeie cu bun simț și mi-a plăcut chestia asta. Au fost momente când și ei i-a fost greu și mie mi-a fost foarte greu. Acum a rămas singură și sper să se împrietenească cu alte persoane. Sper că Dumnezeu să o ajute să ajungă până în finală și să câștige concursul', a scpus Cătălin Moroșanu la Teo Show, emisiune difuzată de Kanal D.

Citește și: Cei trei concurenți pe care Cătălin Moroșanu îi vede în finala Survivor:„Au potențial foarte mare'

Citește și: Ce mesaj i-a șoptit Cătălin Moroșanu Elenei Marin înainte să plece de la Survivor.Faimoasa a izbucnit în lacrimi

Citește și: Marilena sare în apărarea lui Albert, propus pentru eliminare la Survivor:„Din cauza invidiei și a frustrării…'

Citește și: Marian Drăgulescu are doi copii.Fiul îi calcă pe urme, iar fata a avut grave probleme de sănătate

Cătălin Moroșanu, despre ce probleme de sănătate are Elena Marin

Cătălin Moroșanu a mai spus despre Elena Marin că o vede în finala competiției Survivor România. De asememena, acesta a dezvăluit că Faimoasa se confruntă cu probleme de sănătate în Republica Dominicană.

O văd în finală, de căștigat nu știu, oamenii vor decide. Ai văzut cum arată acum?! Este umflată, femeia n-a mai avut menstruație de când a venit. Efectiv au dereglări hormonale. Mă trezeam lângă ea și avea față umflată. Și i-am zis să meargă la medic, dar nu avea ce să-i facă. Pentru femei e cruntă competiția. Femeile sunt niște eroine că rezistă acolo, pentru bărbați e altceva și ca igienă. M-a întrebat cineva dacă facem dus. Facem baie în apă sărata, fără săpun, fără nimic', a continuat să spună Cătălin Moroșanu, la Teo Show.

Cătălin Moroșanu își apreciază mai mult soția după Survivor

Cătălin Moroșanu a dat tot ce-i mai bun la Survivor România. Ba chiar, a fost atât de concentrat din cauza a tot ce se petrecea acolo, încât a uitat de ziua de naștere a fiicei sale. De asemenea, Cătălin Moroșanu a mărturisit că a învățat să își prețuiască mai mult soția.

Mă bucur din toată inima că sunt acasă. Dumnezeu mi-a dat un semnt, pana aici mi-a fost destinul să rămînt. Mai greu a fost să stai cu oamenii în camp decât să mergem pe traseu. Ne susțineam, trecea timpul repede. Când statea în camp era foarte greu, zici că era pușcărie. Era ziua fetei mele pe 16 februarie, iar eu săpam sa fac un wc. Am uitat și că a fost ziua fetei mele. La nivelul ăla de disperare am fost.

Am fost cel mai fericit om din lume și mi s-a părut de o mie de ori mai frumoasă (n.r. soția lui). M-am bucurat că am văzut-o și mi-am dat seama cât greșeam în față ei. Ea spunea chestii și eu n-o ascultăm și uite că sunt persoane importante și realizezi asta când ești departe și e greu', a mai dezvăluit Cătălin Moroșanu, potrivit wowbiz.ro.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton