Cătălin Moroșanu de la Survivor, despre copilărie și relația cu părinții: "Am văzut cât de grea e viața"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cătălin Moroșanu este un concurent puternic la Survivor și asta pentru că deja a trecut prin atâtea experiențe și este un supraviețuitor. Luptătorul a crescut în pădure, conectat cu natura, ceea ce a contribuit enorm la dezoltarea sa nu doar fizică, ci și psihică. Sportivul ne-a vorbit despre relația cu părinții lui, dar și despre momentul în care a decis să plece de acasă. S-a angajat ca agent de pază și viața a avut grijă să-i demonstreze că nimic nu este simplu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a fost copilăria ta? Cum sunt părinții tăi?

A fost o copilărie frumoasă, am crescut într-un canton silvic, în pădure, am avut libertatea de a zburda în natură. Lucrul ăsta a fost extrem de important pentru dezvoltarea mea fizică și psihică. Mi-aș dori ca și copilul meu să crească în legătură cu natura.

Catalin-Morosanu-1-1Catalin-Morosanu-1-1

Am doi părinți minunați. Mama este învățătoare, tatăl meu este tehnician silvic. De la mama moștenesc ambiția de a merge mai departe. De la tata moștenesc inteligența emoțională, este un bun cunoscător de oameni.

Citește și: Cum și-a cunoscut Cătălin Moroșanu soția și ce greutăți au avut:”Puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce job are Cătălin Moroșanu, când nu e în ring.Din ce își câștigă banii concurentul de la Survivor

Citește și: Ce a făcut Zanni de la Survivor după ce a părăsit orfelinatul:„Era ca o pușcărie, le-am dat motive să mă dea afară' / EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, ironici cu Maria Constantin:„Să se bată singură, în oglindă'

Cătălin Moroșanu de la Survivor: „La 18 ani am plecat de acasă'

Este greu să ni te imaginăm copil. Cum erai tu în copilărie?

Eram un copil răzgâiat, mai am un frate mai mic, dar când făceam năzbâtii eu eram cel care o „fura. Am fost neascultător. La 14 ani aveam un caracter rebel. La 18 ani am plecat de acasă și m-am angajat ca agent de pază.

M-am chinuit, am văzut cât de grea e viața. Apoi, mi-am dat seama că părinții, dacă au făcut un copil, vor să se bucure de el. Suferă pentru copilul lor. Un copil educat de către părinți va fi mereu lângă ei.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MARTIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton