Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a sinucis. Artistul avea 22 de ani și participase la ”Românii au talent”

 Stamen Diana
.

Doliu în lumea muzicii. Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a sinucis. Tânărul, originar din Republica Moldova, a fost găsit fără viață într-un apartament din București.

Se pare că tânărul artist a decis să-și pună capăt zilelor fără să lase niciun bilet de adio. Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a sinucis și a lăsat un mare gol în sufletele celor care l-au cunoscut.

Potrivit oamenilor legii, artistul a fost găsit într-un apartament din Capitală fără viață, strangulat cu o curea. Poliția a fost alertată, după ce tânărul din Republica Moldova nu a mai răspuns apelurilor rudelor. Trupul său a fost găsit pe 24 martie și nu reprezenta urme de violență.

Vestea că Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a sinucis a fost confirmată de managerul formației, care a postat un mesaj emoționant pe una dintre rețelele de socializare.

„Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. #Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…?
Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nu știu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!

** De 6 zile nu pot dormi noaptea. Nu am somn. Parcă ceva mă tulbură și mă împinge să scriu. Pentru ce să scriu acum când nu mai citește nimeni, mă întrebam și nu voiam să scriu. Oricum, o patimă mă iscodea și mă iscodea și mă zbuciuma dacă vreți să duc un jurnal pe feed. Și, într-o dimineață după câteva minute dormite m-am trezit în cap cu fraza: #Bună #Dimineața, #Loteria #Vieții! Astazi e prima zi, vom extrage cifra 1. Tot ce am scris ultimile zile (6) pe facebook curgeau din mine în câteva clipe, de parcă scria cineva cu degetele mele și eu doar eram spectator la ceea ce scriam. Sincer, înțelegeam ce-am scris numai după ce citeam și eu de rând cu ceilalți.
Păi, iată, astăzi este a 7 zi de regim de urgență și eu trebuie să extrag cifra 7.
Extrag cifra 7 și plâng… pentru 7 KLASE. Pentru Cătălin Caragea'
, a comunicat pe Facebook Iurie Bădicu, managerul trupei.

Cătălin Caragea a participat alături de trupa sa, 7 Klase, la Românii au talent

În urmă cu doi ani, artistul alături de colegii săi din trupă au urcat pe scena de la Românii au talent, unde au reușit să-l impresioneze pe Smiley. De atunci, aceștia au fost luați în studioul cântărețului.

Mi-au placut mult toti baietii, parca sunt din alta lume, sunt frumosi, talentati si moderni. Mi-au ramas in cap de cand au venit la emisiune. Vin cu un aer proaspat, cu o energie senzationala. Sunt o trupa de baieti cum nu avem in Romania in acest moment. Abia astept sa ii descoperiti in varianta sustinuta de mine si de HaHaHa Production', spunea Smiley atunci.

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a sinucis la vârsta de 22 de ani, fără a lăsa vreun bilet în care se explice gestul necugetat. Tânărul artist era absent de pe rețelele de socializare în ultimul timp.

Citește și: Andrei Nedelea a murit.Actorul avea doar 26 de ani: 'Să ne uităm spre cer și să îi zâmbim'

FOTO: PR, Facebook

7-klase-37-klase-3
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton