Cătălin Botezatu, primele declarații după ce Bianca Drăgușanu ar avea o nouă relație: ”Mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău”

 Stamen Diana
.

După ce au apărut imaginile cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău împreună, Cătălin Botezatu a făcut primele declarații și s-a oferit să le fie naș. Celebrului designer îi pare rău că fosta lui iubită s-a despărțit de Alex Bodi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zvonurile că Bianca Drăgușanu ar avea o relație cu Gabi Bădălău au ajuns și la urechile lui Cătălin Botezatu. Celebrul designer a declarat că se bucură pentru ea, însă speră că de data aceasta să fie ceva de lungă durată.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu în MaldiveGabi Bădălău și Bianca Drăgușanu în Maldive

Mai mult, încă nici nu și-au asumat relația, iar apropiații lor susțin că cei doi au planuri de nuntă. Deocamdată, Gabi Bădălău nu se poate căsători cu Bianca Drăgușanu, pentru că în acte este căsătorit cu Claudia Pătrășcanu, femeia cu care are doi copii. Se pare că relația lor ar fi foarte serioasă, deși este abia la început. Dacă se va ajunge la căsătorie, Cătălin Botezatu s-a oferit să le fie naș.

'Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău', a spus Cătălin Botezatu pentru Playtech.ro.

De asemenea, juratul de la 'Bravo, ai stil!' a dezvăluit cum arată un bărbat ideal pentru Bianca Drăgușanu. 'Mă bucur că Bianca și-a găsit jumătatea, sper ca de data aceasta să fie o căsătorie mai lungă, la cât e de nărăvașă. În viziunea ei, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, să tacă, pentru a face ea ce vrea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc mult!', a mai declarat vedeta pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Prima imagine cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în Maldive. Cum au fost surprinși cei doi

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună: „S-a certat cu familia, a renunțat la tot”. Ce spun despre nuntă

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu: „Când realizezi că se scurge viața, abia atunci ai vrea să mai faci ceva”/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu dezvăluie motivele pentru care nu s-a mai afișat cu nicio femeie după Bianca Drăgușanu: „Traversez altă perioadă, trebuie să…”

Lui Cătălin Botezatu îi pare rău că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit

Designerul vorbește foarte frumos despre fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi. Cătălin Botezatu a declarat că îi pare rău că vedeta s-a despărțit de afacerist. Mai mult, Bote a spus că nu mai există nicio cale de împăcare între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, mai ales că el este îndrăgostit iremediabil de Daria Radionova.

'Alex Bodi era băiat de treabă, păcat că s-au despărțit, din punctul meu de vedere între ei nu mai e cale de întoarcere, la cum stau lucrurile acum', a declarat Cătălin Botezatu.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton