Cătălin Botezatu dezvăluie motivele pentru care nu s-a mai afișat cu nicio femeie după Bianca Drăgușanu: "Traversez altă perioadă, trebuie să..."

 Cica Cristina
.

Cătălin Botezatu este o enigmă, însă a decis să mai deslușească o parte dintre misterele sale. Creatorul de modă a vorbit deschis despre motivele pentru care nu s-a mai afișat cu nicio femeie după relația cu Bianca Drăgușanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu este un cuceritor, are stil și este șarmant. Cu toate acestea, după despărțirea de Bianca Drăgușanu nu s-a mai afișat la brațul niciunei domnișoare și acum a dezvăluit și o parte din motive: „Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite, să îi faci toate poftele. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine și, nu în ultimul rând, chiar dacă am o maturitate profesională, să cultiv ceea ce am făcut până acum din punct de vedere profesional„.

Citește și: Surpriză! Daria Radionova nu vrea să formeze o familie cu Alex Bodi. A spus-o chiar ea:„Sunt încă ărea tânără. Mă concentrez pe carieră'

Designerul a mai ținut să precizeze că nu este setat pe un anumit profil, ci doar își dorește alături o persoană care să-i fie alături atât la bine, cât și la greu, mai ales ținând cont de problemele sale de sănătate. Reamintim că a fost operat de cancer și are mai multe stenturi la inimă. „Ar trebui să găsesc o femeie care să mă înțeleagă, să aibă și acest simț al aventurii, ca și mine, să îmi înțeleagă muncă…„, a mai spus Botezatu pentru Click!

Cătălin Botezatu: „Din fiecare relație am avut ceva de învățat”

Recunoaște că are anumite regrete atunci când vine vorba despre relațiile amoroase, dar până la urmă, cine nu are? „Da, trebuie să recunosc că regretele cele mai mari sunt acelea că am acordat foarte mult credit persoanei iubite, dar mi-am dat seama că nu a meritat„.

Citește și: Cătălin Botezatu speră ca Bianca Drăgușanu și Alex Bodi să rămână împreună!”Dacă a dat foc trandafirilor, eu cred că e tot un fel de dragoste”

Însă, orice rău spre bine este, având în vedere că a avut ce învăța din fiecare relație în parte, iar fiecare femeie din viața lui a știut, la momentul respectiv, cum să îl facă fericit și să se simtă împlinit în relație.

Nu în ultimul rând, Cătălin Botezatu nu se închide în fața reluării unei vechi relații, fiind de părere că în viață pot avea loc răsturnări de situație total neașteptate, și sentimente puternice se pot reaprinde la un moment dat.

Catalin-Botezatu-1Catalin-Botezatu-1

Sursa foto: Facebook

Citește și: Familia s-a reunit! După despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a petrecut o zi întreagă alături de Victor Slav!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton