Cătălin Botezatu, despre orientarea lui sexuală: „Există o barieră pe care nu am depășit-o”

 Mirea Roxana
.

Cătălin Botezatu a vorbit recent despre orientarea lui sexuală. Viața personală a celebrului creator de modă a fost mereu un subiect de discuție, drept urmare s-a discutat de mai multe ori despre orientarea lui sexuală, chiar dacă el a apărut mereu în compania celor mai frumoase femei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Catalin Botezatu a fost invitat în cadrul podcastului „Detectorul de minciuni’, difuzată pe canalul TheXclusive, unde a fost întrebat și despre orientarea lui sexuală. Cum viața lui personală a fost mereu un subiect de discuție, au apărut, de-a lungul vremii, mai multe zvonuri referitoare la orientarea sexuală a lui Cătălin Botezatu.

b1-13b1-13

De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu a fost zărit în compania celor mai frumoase femei. În cadrul respectivului podcast, celebrul designer a fost întrebat de Mihai Hinda dacă a mințit vreodată despre orientarea lui. Răspunsul lui Cătălin Botezatu nu s-a lăsat așteptat, acesta rostind un „nu' răspicat.

Citește și: Cătălin Botezatu a spus adevărul despre scenele intime cu Bianca Drăgușanu din pădurea Băneasa:„S-a întâmplat'

Citește și: Cristina Ciobănașu are un nou iubit?S-a fotografiat în ipostaze apropiate, cu un tânăr

Citește și: DJ Harra a fost adoptată când avea doar câteva luni.Dezvăluiri dureroase despre mama ei naturală

Citește și: Cum se simte Larisa Iordache după accidentarea de la Jocurile Olimpice:„Urmez un tratament cu…'. Când revine în competiții / EXCLUSIV

Cătălăin Botezatu, despre orientarea lui sexuală

Răspunsul a fost corect, iar Cătălin Botezatu a continuat să spună, în ceea ce privește orientarea lui sexuală, că a făcut multe prostii la viața lui, dar nu permite nimănui să împrăștie minciuni despre el. Creatorul de modă a spus că a mai dezbătut acest subiect la un alt podcast, îns cuvintele lui au fost interpretate greșit.

Am spus tot timpul și o spun. O anumită persoană, tot la un anumit podcast, a încercat să mă înțepe și m-a înțepat greșit. Pentru că dacă se înțeapă cineva cu mine greșit, e grav. Și a interpretat când am spus așa: ‘Sunt onorat să fiu iubit și adorat în egală măsură de femei și bărbați. Asta nu înseamnă că am spus că am făcut nu știu ce lucruri și cu femei și cu bărbați', a spus Cătălin Botezatu în podcastul Detectorul de minciuni', despre orientarea sexuală.

Cătălin Botezatu: „Există o barieră pe care nu am depășit-o'

Cătălin Botezatu a mai spus despre orientarea lui sexuală că există o barieră pe care încă nu a depășit-o. Pe dealtă parte, designer-ul a mai spus că nu permite nimănui să facă acuzații nefondate în ceea ce îl privește și că respectivele persoane „ar trebui să stea mai bine în banca lor'.

„Există o barieră pe care încă nu am depășit-o. Dacă această barieră la un moment dat va fi depășită, o voi face pentru că nu mi se pare nimic aiurea. Da, am recunoscut că am făcut tot felul de prostii, dar nu. Și atunci nu prea permit nimănui să vorbească de mine. Ele întepând și neștiind cât e ceasul. Eu cred că ar trebui să stea mai bine în banca lor', a mai declarat Cătălin Botezatu despre orientarea sexuală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton