Cât de sexy e iubita lui Dorian Popa! ”Babs” este cu șase ani mai mare decât artist, dar pare de 20

 Oana Popoiag
.
Dorian Popa iubităDorian Popa iubită

Dorian Popa este unul dintre cei mai arătoși bărbați din showbiz și unul dintre cei mai doriți burlaci. Competiția însă este inutilă, dacă vezi cum arată iubita artistului, Claudia Iosif, alintată 'Babs'. Bruneta este incredibil de sexy și arată de 20 de ani, deși este cu vreo șase ani mai în vârstă decât Dorian.

Dorian Popa face senzație în showbiz cu trupul său intens lucrat și rupe inimi pe bandă rulantă de când a a jucat în 'Pariu cu viața'. Ce nu știu multe din fetele care visează la artist e că acesta este implicat într-o relație extrem de stabilă, ce durează de peste șapte ani. Mai mult decât atât, așa cum era de așteptat, Dorian Popa are acasă o femeie cu forme apetisante.

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Dorian Popa. Bruneta are 36 de ani

Claudia Iosif, sau Babs, cum îi zic prietenii, este partenera lui Dorian Popa de mulți ani de zile și, deși nu au oficializat relația, au una dintre cele mai trainice povești de iubire din showbiz. Bruneta are un business înfloritor cu haine, multe vedete purtându-i creațiile. Pe lângă asta, Babs are un fizic de invidiat, la cei 36 de ani ai săi, pe care îl întreține cu sport, deși la începutul anului o bătea gândul să-și subțieze talia în cabinetul doctorului estetician, așa cum a mărturisit pentru Click!.

Cu adevărat spectaculos este faptul că deși pare o puștoaică, Claudia Iosif este cu circa șase ani mai mare decât iubitul său, Dorian, așa cum singură a precizat la Antena Stars, când a fost întrebată dacă are de gând să facă un copil. 'Ne gândim la un copil, e normal într-un cuplu. Eu deja am 36 de ani, nu cred că am spus asta până acum. Eu am vorbit cu Dorian și de o eventuală înfiere a unui copil, pe lângă copilul nostru biologic, pentru că mi se pare un lucru foarte nobil, îmi doresc foarte mult chestia asta. După un copil biologic, va urma și chestia asta.Eu nu cred în căsătorie, nu îmi aduce nimic în plus. Petrecerea aia de nuntă a devenit un bal mascat, oamenii nu mai vin de plăcere, vin de necesitate', a declarat iubita lui Dorian.

Foto:  Instagram

Citește și:

Cum arată soția și fiica lui Mugur Mihăescu. Garcea e un bărbat foarte norocos, cele două sunt frumoase de pică!

Simona Gherghe a demisionat de la „Acces Direct'. Primele declarații ale prezentatoarei TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton