Cât a costat ținuta Simonei Halep de la întâlnirea cu Klaus Iohannis

 Stamen Diana
.

Simona Halep a fost decorată de președintele Klaus Iohannis cu ordinul „Steaua României'. Jucătoarea de tenis a avut o apariție impecabilă la Cotroceni, iar ținuta pe care a purtat-o a fost una costisitoare. 

Campioana de la Wimbledon a primit foarte multe laude pentru ținuta pe care a ales să o poarte la Cotroceni, la întâlnirea cu Klaus Iohannis. Simona Halep a purtat o rochie de la un brand celebru italienesc, iar aceasta a plătit 2.500 de euro pentru ea. Când vine vorba de pantofi, jucătoarea de tenis a ales același brand italienesc, iar aceștia costă 700 de euro.

În ziua în care a fost decorată de Klaus Iohannis cu ordinul 'Steaua României', Simona Halep a avut o vestimentație care valorează 3.200 de euro. Rochia neagră purtată de jucătoarea de tenis are un croi interesant, iar lungimea este una decentă.

Familia i-a fost alături la Cotroceni

Mare reușită pentru campioana noastră!  Simona Halep a fost decorată de președintele nostru. A fost lăudată, atât ea, cât și familia pentru marea reușită de la Wimbledon. La final, după o serie de declarații, Simona Halep a luat medalia în mână și a făcut poze alături de Klaus Iohannis. I-a chemat și pe părinți alături de ea.

Imediat, ea a considerat că și iubitul trebuie să îi fie aproape. Toni Iuruc a luat-o de mână, au stat unul lângă altul și au făcut poze alături de președinte. Au confirmat oficial că formează un cuplu.

Simona Halep a ales să poarte la eveniment o rochie scurtă, neagră și pantofi eleganți. Priviți galeria foto cu apariția sportivei!

FOTO: Hepta

Simona HalepSimona Halep

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton