Cât a costat ținuta lui Klaus Iohannis de la Ziua Marinei. Cătălin Botezatu a dat verdictul

 Iacob Antonia
.

Duminică, 15 august, turiştii aflați pe faleza din Constanța au putut admira ceremoniile organizate de Ziua Marinei. Evenimentul a avut loc în portul militar Constanţa, iar președintele Klaus Iohannis a fost în centrul atenției.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Evenimentul s-a desfășurat fără spectatori, din pricina pandemiei. La ceremonia aniversară au participat președintele României și mai mulți politicieni. De departe, cel mai bine îmbrăcat a fost Klaus Iohannis, care a ales să poarte un smoking alb și papion negru. Unii l-au comparat pe șeful statului cu celebrul personaj James Bond, agentul 007, însă au existat și persoane care l-au lăudat pentru vestimentație.

Cătălin Botezatu a analizat atent ținuta purtată de Klaus Iohannis de Ziua Marinei și a dat un verdict. Fostul jurat de la ‘Bravo, ai stil!’ a afirmat că președintele țării s-a îmbrăcat foarte bine, însă a ținut să sublinieze ce greșeli a făcut.

iohannis-1iohannis-1

Cât a costat ținuta lui Klaus Iohannis de Ziua Marinei!

‘Klaus Iohannis a fost îmbrăcat foarte bine, este cool, seamănă cu un președinte american, ochelarii de soare au făcut toți banii! Cine sunt acești oameni să comenteze, președintele țării este impozant, este o prezență cu atitudine, costumele au fost mereu foarte bine alese, asortate.

De data aceasta, fiind vorba de Ziua Marinei, el a purtat o ținută compusă dintr-un sacou alb, pantalon negru, la care a asortat ochelari de soare, cum se poartă în zona marină, aviatică, un model potrivit, din punct de vedere stilistic’, a spus celebrul designer pentru Playtech.

Citește și: Klaus Iohannis are o soră. Cine este Krista Iohannis și în ce relații sunt cei doi frați

Citește și: Alexandru Ciucu, despre cum se îmbracă președintele Iohannis și soția lui, Carmen: „Am observat că poartă…”

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere, de Paștele Catolic. A atras toate privirile

Citește și: Cum arăta Klaus Iohannis la 17 ani. Fotografia care a devenit virală

Cătălin Botezatu a analizat ținuta președintelui României

Totuși, Cătălin Botezatu a avut și câteva obiecții referitoare la ținuta lui Iohannis. Designerul a dezvăluit și cât a costat costumul, ochelarii și pantofii președintelui. Se pare că toată ținuta a însumat aproximativ 2.500 de lei.

'Trebuia să aleagă un model cu nasturi ascunși. Papionul a fost ales bine, sunt modele și modele, el a ales un model clasic, nu foarte mare. Eu nu fac politică, dar de ce să nu ne mândrim cu președintele nostru? Arată bine, arată ca un președinte american, are clasă, nu înțeleg aceste invidii și frustrări ale românilor

Ochelarii nu sunt foarte scumpi, costă cam 100 de euro, sunt foarte bine aleși, arată cool. Ținuta lui Klaus Iohannis nu este foarte scumpă, în jur de 2.500 de lei. A purtat un sacou alb, un pantalon negru normal, o cămașă simplă, este o ținută de maximum 2.500 de lei', a mai spus Cătălin Botezatu, pentru sursa citată mai sus.

Cum arăta Klaus Iohannis la 17 ani

De ziua Copilului, președintele Klaus Iohannis le-a făcut o surpriză fanilor de pe pagina sa de socializare, postând o fotografie de-a sa de la 17 ani. În scurt timp, imaginea a adunat mii de aprecieri și sute de comentarii.

Președintele României (61) a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu el din vremea când avea doar 17 ani și în doar câteva ore a primit zeci de mii de like-uri și peste 6000 de comentarii.

„Ați fost un fecior foarte frumos! Frumos sunteți și acum, vă apreciez, vă ador! Succes în continuare, sunteți o persoană puternică și un bun conducător! Respect domnule președinte Iohanis!', „O determinare şi o seriozitate care se văd încă din copilărie. Pe fața dvs scria de atunci Preşedinte', „Un copil frumos și serios, ca și acum. Domnule președinte, respect și admirație!', „Aha… Priviți cu atenție și ingrijorare incă din copilărie', sunt doar câteva dintre mesajele trimise de internauți lui Klaus Iohannis.

Sursa foto: capturi VIDEO

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton