Casa artistei Ellie White, în vizorul hoților la miezul nopții: "Groaznic... au încercat să intre peste noi"

 Cica Cristina
.

Momente teribile pentru Ellie White, puțin după miezul nopții. Hoții au încercat să intre peste artistă în casă, la puțin timp după ce a expirat starea de urgență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ellie-White-1Ellie-White-1

Ellite White a povestit pe rețelele de socializare că a avut parte de un episod foarte neplăcut, menționând că starea de urgență s-a încheiat într-un mod apoteotic în ceea ce o privește. Puțin după miezul nopții, hoții au încercat să pătrundă în casa artistei.

„Este vineri, 15 mai, și teoretic putem pleca oriunde vrem. Însă, aseară am avut parte de un eveniment neplăcut, când doi indivizi au încercat să intre peste noi în casă, așa că, acum nu vreau să plec nicăieri. Nu s-a întâmplat nimic grav, dar sentimentul este groaznic”, a precizat artista.

Citește și: Imaginea pe care o aștepta toată lumea.Cum arată Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka

Precum era de așteptat, comentariile și întrebările au început să curgă, însă cântăreața nu a dorit să ofere prea multe detalii cu privire la întâmplările petrecute azi-noapte.

Boala rară cu care se luptă Ellie White

Fosta solistă a DJ Project a fost diagnosticată cu o boală rară ce are legătură cu globul ocular. Ellie White a povestit despre simptome și despre cum se simte în urmă cu câțiva ani, tratându-se la o clinică din Elveția.

Citește și: Zone de promenadă în București. Locurile unde te vei putea plimba la pas, în weekend-uri:„Pentru a încuraja atât mișcarea în aer liber, cât și mijloacele de transport alternativ…'

„Nu am nimic la ochi, nu sunt bătută, este doar o simplă boală, se numeşte Nevus Ota. Este o boală pe care am moştenit-o, nici măcar nu am moştenit-o, de fapt am căpătat-o din pântecul mamei.

Nu pot să lucrez decât în exteriorul ochiului, în interior nu lucrează nimeni, pentru că este foarte riscant şi încă nu s-au găsit tratamente care să lucreze acolo, în zona respectivă. Acolo este o aglomerare de vase de sânge şi laserul lucrează în profunzime şi îmi sparge efectiv vasele de sânge', a declarat Ellie White pentru spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește și: A intrat în vigoare starea de alertă:ce presupun măsurile de relaxare! Purtarea măștii în spații închise devine obligatorie

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton