Carmen Harra ascunde o dramă, în suflet! Nu-și revine nici acum după dispariția soțului ei, a cărui moarte a prevestit-o cu 20 de ani înainte

 Oana Popoiag
.
cine e Carmen Harracine e Carmen Harra

Carmen Harra e milionară în dolari și vede în viitor, dar nici măcar o clarvăzătoare abilă ca ea nu a putut împiedica moartea soțului ei. Vedeta stabilită în America și-a pierdut soțul în urmă cu zece ani, dar a știut că acesta nu va trăi mult încă de acum aproape 30. Carmen Harra nu și-a revenit nici acum.

Carmen Harra trăiește visul american de peste 20 de ani, de când s-a mutat în State. Stabilită acum în Miami, clarvăzătoarea întoarce banii cu lopata, dar sunt lucruri pe care banii nu le pot salva. Nici măcat când ai puterea de a prevesti viitorul.

Drama necunoscută a lui Carmen Harra. Sunt zece ani de când a rămas văduvă

Bruneta a trăit o mare dramă în urmă cu zece ani, când și-a pierdut soțul, din cauza unei boli cumplite, cancerul la plămâni. Virgil avea 59 de ani când a murit, dar Carmen a știut din prima clipă de când s-a îndrăgostit că bărbatul ei nu va atinge vârsta de 60.

„L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Soţul meu venea cu florile la uşă. Eu fac calcule şi am ştiut de la început când va muri. Ştiam că el nu va depăşi vârsta de 60 de ani. Aveam lacrimi în ochi şi îi spuneam în glumă sau în serios că el trăieşte mai mult decât mine', a declarat Carmen Harra la „Răi da Buni'.

Carmen Harry duce o viață de vis în America. Întoarce banii cu lopata

Carmen Harra este consilier în America de mai bine de 20 de ani. Suma pe care vedeta o câștigă pe oră este de neimaginat, e vorba de echivalentul unui salariu pe lună a unui angajat din România.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri', a declarat Carmen Harra la Antena Stars.

Vedeta are succes și cu cărțile pe care le-a scris și care au fost traduse în 20 de limbi.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton