Carmen Grebenișan, una din cele mai frumoase concurente de la ”Asia Express” - sezonul 3, ascunde o problemă de sănătate nebănuită: ”M-a afectat foarte tare!”

 Oana Popoiag
.
Carmen Grebenișan Asia ExpressCarmen Grebenișan Asia Express

Carmen Grebenișan va începe în curând filmările pentru noul sezon 'Asia Express', unde va concura alături de prietena sa cea mai bună, Alina Ceușan. Unul dintre cei mai de succes influenceri, cu o viață desprinsă parcă din basme moderne, blonda s-a confruntat multă vreme cu o problemă de sănătate cât se poate de serioasă: atacurile de panică.

Alături de prietena sa Alina Ceușan, Carmen Grebenișan este unul dintre cei mai populari influenceri, având, la cei 27 de ani ai săi, o viață fabuloasă. Luna aceasta, Carmen Grebenișan va începe filmările la 'Asia Express', unde participă alături de Alina, deci o așteaptă o perioadă incredibil de aglomerată.

Carmen Grebenișan, frumoasa de la 'Asia Express', a  vorbit despre problema de sănătate cu care se confruntă

În ciuda faptului că aparent are tot ce-și poate dori o femeie și un stil de viață pentru care multe femei ar da orice să fie în locul ei, Carmen Grebenișan ascunde o suferință greu de bănuit. Frumoasa blondă de 27 de ani, concurentă în cel de-al treilea sezon 'Asia Express', s-a confruntat ani de zile cu o problemă de sănătate serioasă, cu simptome îngrijorătoare: atacurile de panică.

'Nu am depășit atacurile de panică. Ele există, e o situație cu care multă lume se confruntă. Mă vezi zâmbind, dar e o chestie peste care am trecut destul de greu și m-a afectat foarte tare și m-a schimbat, m-a schimbat în bine. Se manifestă în orice moment în care sunt stresata tare, în momentul în care nu este destul aer, în lift se întâmplă așa, chiar și în mașină, sau într-un moment în care mă simt inconfortabilă ajunge la cote maxime. Am citit foarte mult despre asta și știu că am ales să postez. Lumea te etichetează…după ce am ales să vorbesc despre asta. Multă lume se confruntă cu asta, așa credeam și eu că sunt singură', a declarat Carmen Grebenișan anul trecut pentru Antena Stars.

Cele mai populare vedete din online! Carmen Grebenișan, partenera Alinei Ceușan la 'Asia Express'

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, două dintre cele mai cunoscute prezențe din online-ul românesc, formează una dintre echipele din acest sezon. O altă echipă va fi formată din Alex Velea și Mario Fresh, iar din cea de-a treia echipă face parte celebrul make-up artist Alexandru Abagiu. Cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra, formează cea de-a patra pereche care intră în cursa pentru marele premiu, scrie ELLE.

Show-ul care promite aventura vieții pentru cuplurile de vedete participante va fi în noul sezon un maraton spectaculos prin Filipine, Taiwan și Japonia și va fi și de această dată prezentat de Gina Pistol.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton