Carmen Grebenișan se mărită! Cum a fost cerută în căsătorie: "Total neașteptat"

 Cica Cristina
.

Carmen Grebenișan nu-și mai încape în piele de fericire! Fosta concurentă de la Asia Express a fost luată prin surprindere: a fost cerută în căsătorie și a spus „da” din tot sufletul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Carmen Grebenișan și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat care nu contenească să o surprindă. Iubitul ei, Alex Militaru, a cerut-o în căsătorie, iar ea nu a ezitat să spună „da”.

Colega Alinei Ceușan de la Asia Express a fost cerută seara, sub clar de lună, iar șampania și florile nu au lipsit din decor. Vedeta a împărtășit vestea cu fanii ei, scriind în dreptul fotografiilor postate: „Total neașteptat. Am spus DA”.

Citește și: A murit Traian Bălănescu, membru fondator al trupei Vama Veche!Îmi vine să urlu la cer!'

Precum era de așteptat, multe vedete le-au transmis urările de rigoare, printre care și colegii de la Asia Express, bineînțeles prima reacție a fost a prietenei ei, Alina Ceușan: „Hai ca am facut niște poze. Felicitări. Suntem atât de fericiți pentru voi. Viața începe, din nou!”.

Mai mult, întregul moment a fost filmat, tot de Alina Ceușan: 'Doamne, Alex, ce-i asta? Doamne ferește-mă! Vă rog nu! Sunt în papuci de casă!', a fost reacția roșcatei.

Citește și: Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat la 9 luni de la divorț. Andreea Mantea i-a dat de gol:'Mai stai și tu pe acasă ca să nu vă despărțiți'

Iubitul lui Carmen Grebenișan, criticat cu luni în urmă

Reacțiile la primele poze postate cu iubitul ei nu au fost chiar pozitive.

Mulți au fost de părare că acesta ar fi prea bătrân pentru frumoasa vloggeriță: „Nu este pentru tine, meriți un băiat pe măsura ta, parcă este din alt film pe lângă tine. O părere…', „Nu vă stă bine împreună și e prea bătrân', „Mie nu îmi place genul lui de bărbat.. Nu mi se pare că se potrivesc.. Dar dacă ea e fericită și se plac reciproc, asta e cel mai important… Gusturile nu se discută…', au fost o parte dintre comentariile internauților după apariția fotografiilor cu cei doi.

Citește și: Philip și Berna de la Puterea Dragostei se căsătoresc! Când va avea loc nunta:„E un moment unic în viață'

Replica sa nu s-a lăsat mult așteptată după valul de comentarii negative. Vizibil deranjată, blondina a fost ironică, dar categorică: „Da, stau cu el pentru pensie’, a spus ea în replică la comentariul răutăcios că ar fi prea bătrân pentru ea.

„O părere de doi lei și 10 bani’, a mai spus fosta concurentă de la Asia Express după ce i s-a spus că cei doi nu s-ar potrivi.

Carmen-Grebenisan-1Carmen-Grebenisan-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton