Carmen Grebenișan și iubitul ei au fost testați pozitiv cu COVID-19: ”Îmi doresc să nu se agraveze prea mult”

 Stamen Diana
.

Carmen Grebenișan și iubitul ei au fost testați pozitiv cu COVID-19. Fosta concurentă de la Asia Express a povestit ce simptome are, dar și cum și-a dat seama că a contractat noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Din păcate, Carmen Grebenișan și iubitul ei au fost infectați cu COVID-19. Influencerița a anunțat pe una dintre rețelele de socializare că a contractat noul coronavirus. Fosta concurentă de la Asia Express și iubitul ei nu au o formă gravă a virusului, iar timp de două săptămâni vor sta izolați la domiciliu.

Citește și: Carmen Grebenișan, totul despre despărțirea de fostul iubit și începutul unei noi relații: „Propunerea lui să ne mutăm împreună a fost o glumă, la început”/ EXCLUSIV

„Noi suntem pozitivi, am aflat asta miercuri și suntem norocoși că nu avem simptome mai deloc, doar două zile ne-a durut capul, nu ne curge nasul nu tușim. Mă rog, eu nu tușesc, Alex tușește de obicei!', spune Carmen.

Carmen Grebenișan a anunțat că și-a pierdut mirosul, însă este optimistă că se va vindeca în scurt timp.

„Update, mi-am pierdut mirosul cu nara dreaptă. Da, nara dreaptă nu mai funcționează, doar stânga, asta e ciudat! Dar îmi doresc să nu se agraveze prea mult, nu știu, eu sunt, de obicei, agitată de fel, sunt foarte pozitivă, fac mișto de orice, fac caterincă. Oricum n-am cum să schimb situația asta, nu? Vedem ce o fi!', spune Carmen pe Instagram.

Citește și: Carmen Grebenișan și Alina Ceușan se înrudesc: „Eu și logodnicul meu vom boteza băiețelul Alinei” / EXCLUSIV

Alina-Ceușan-și-Carmen-Grebenișan-1Alina-Ceușan-și-Carmen-Grebenișan-1

Cum și-a dat seama Carmen Grebenișan că are COVID-19

Înainte de a merge să facă testul pentru COVID-19, Carmen Grebenișan și-a anunțat fanii despre simptomele pe care le are. Durerile de cap și senzația de temperatură au trimis-o pe influnceriță să se testeze.

Citește și: Codin Maticiuc, infectat cu noul coronavirus. „Nu, nu este o glumă. Protejați-vă cât puteți!'

„De dimineață ne-am trezit cu niște simptome mai ciudățele așa că mergem să ne facem testul de COVID-19. (…) Nu știm sigur dacă este asta, dar, mă rog, simptomele sunt diverse. Pe mine mă doare capul foarte tare și mă ustură pielea corpului ca și cum urmează să am temperatură. 

Recunosc momentul ăsta. Momentan nu am temperatură. Alex are o temperatură mai ridicată decât a mea, dar nu poate fi considerată temperatură. Pe el îl dor toate. Nu se simte prea bine. Acum să vedem. Poate este și gândul ăsta că noul coronavirus este peste tot și s-ar putea să-l ai. Poate ni se pare. Oricum ar fi, cel mai importat este să vă faceți testul cât mai repede dacă aveți și minimum de simptome', a mărturisit Carmen înainte de a face testul.

Citește și: Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Cu o săptămână în urmă, Olivia Steer îndemna oamenii să renunțe la măști!

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton