Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat. Prima imagine cu ei împreună: ”Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu...”

 Stamen Diana
.

E vestea pe care o așteptau toți fanii lor. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat, iar cântăreața a postat și prima fotografie împreună. Bruneta i-a făcut și o declarație siropoasă celui care a dus-o în fața altarului.

S-au despărțit, au divorțat, iar acum sunt din nou împreună. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat și sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi și-au asumat relația, iar cântăreața a postat și prima fotografie împreună. Fericirea lor li se citește pe chip, iar fanii lor sunt în extaz.

Carmen de la Sălciua a recunoscut că s-a împăcat cu fostul soț chiar de ziua lui. Mesajul pe care i l-a transmis vedeta lui Culiță Sterp este de-a dreptul emoționant.

„Ne-am îngropat, dar nu am realizat că noi suntem… Semințe ! Și… Iată-ne, din nou zâmbind!
La mulți ani ție:
Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură!
Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! 😘
Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!'
, a fost mesajul lui Carmen de la Sălciua, pentru Culiță Sterp.

Mama lui Culiță Sterp, primele declarații despre împăcarea fiului ei cu Carmen de la Sălciua

„Am iubit-o foarte mult pe Carmen, dintotdeauna, am iubit-o din tot sufletul, ca pe fetele mele. Să dea Dumnezeu să fie împreună pentru totdeauna, de nedespărțit, moartea să-i despartă!
Eu i-am spus, el a greșit. E copilul meu și nu vreau să-l ridic în slăvi. I-am zis să ceară iertare lui Dumnezeu. Ei așa au zis (că fac un copil, n.r.)'a spus mama lui Culiță Sterp, la un post de televiziune.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărţit cu scandal

Se pare că motivul divorţului este infidelitatea bărbatului. Carmen a declarat că şi-a iubit soţul şi încă mai are sentimente pentru el, dar nu poate trece peste trădarea lui. Carmen de la Sălciua susţine că ajunsese să se simtă doar o maşină de produs, nu o soţie iubită.

În timpul divorțului, au început să circule imagini cu frumoasa Carmen de la Sălciua, goală, artista acuzându-l pe Culiță Sterp că ar fi în spatele apariției fotografiilor cu pricina.

'Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău!

Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!', a spus, la acea vreme Carmen de la Sălciua, pentru Cancan.

FOTO: Facebook

Carmen de la SălciuaCarmen de la Sălciua

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton