Când și unde va fi botezat băiețelul Principelui Nicolae: ”Ne bucurăm să anunțăm...”

 Cruceru Cristina
.

Când și unde va fi botezat băiețelul Principelui Nicolae. Acesta a făcut anunțul mult așteptat, legat de botezul lui Mihai, băiatul Principelui Nicolae și al Alinei Maria de Roumanie. În primăvara acestui an, a venit pe lume singurul strănepot de sex masculin al regretatului Rege Mihai I. Primele imagini cu Mihai!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Principele Nicolae al României a devenit tată pentru a doua oară, în primăvara acestui an. Soția sa, Alina, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, în dimineața zilei de 15 aprilie 2022. Nepotul Regelui Mihai a împărtășit frumoasa veste cu urmăritorii săi din mediul online.

Principele-Nicolae1Principele-Nicolae1

Alina Binder, soția lui Nicolae al României, a născut la maternitatea Polizu din Capitală. Principele a fost în culmea fericirii, atunci când cel de-al doilea copil al lui a venit pe lume. Acesta anunța, extrem de fericit, pe internet, că va mai avea un copil, la doi ani după ce fiica lui a venit pe lume.

Citește și: Principele Nicolae al României a devenit tată pentru a doua oară. Ce nume va purta fiul său

Citește și: Principele Nicolae și-a recunoscut copilul din afara căsătoriei. Testul de paternitate a ieșit pozitiv

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, prima apariție în calitate de cuplu, la un eveniment. S-au sărutat pătimaș în văzul tuturor, la petrecerea VIVA!

Citește și: Raluca Bădulescu va rămâne cu casa, după divorțul de soțul ei. Imagini cu locuința vedetei

Când și unde va fi botezat băiețelul Principelui Nicolae

Principele Nicolae a anunțat pe Facebook, unde și când va fi botezat primul lui băiat, și anume Mihai. „Alături de soția mea, Alina Maria de Roumanie ne bucurăm să anunțam săvărșirea Tainei Sfântului Botez fiului nostru, Mihai', a scris Principele Nicolae, pe Facebook.

Mihai va fi botezat ortodox, în credinţa şi tradiţia Familiei Regale române. Evenimentul va avea loc la două luni de la venirea lui pe lume, mai precis pe 18 iunie, adică săptămâna viitoare. Părinţii săi, Alina-Maria de Roumanie şi Nicholas Medforth Mills (aşa cum figurează fostul Principe Nicolae în acte) au anunțat public că Mihai va fi botezat ortodox.

Mesajul transmis de Principele Nicolae, când Mihai a venit pe lume

Principele Nicolae a fost foarte emoționat atunci când primul lui băiat, Mihai, a venit pe lume. Acesta a transmis un mesaj, prin care a dat vestea cea mare.

‘Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie, vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie, la ora 02:05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea şi fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă.

Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai şi deopotrivă pentru poporul român: Reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil. Mulţumim cu recunoştinţă tuturor românilor care ne sunt alături cu dragostea şi entuziasmul lor’, a scris Nicolae al României, acum ceva timp.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton