Când începe Puterea Dragostei, sezonul 3! Show-ul matrimonial de la Kanal D vine cu mari schimbări

 Stamen Diana
.

Telespectatorii stau cu sufletul la gură să afle când începe Puterea Dragostei, sezonul 3, mai ales că la cârma emisiunii va fi o nouă prezentatoare TV. A mai rămas puțin până când show-ul matrimonial de la Kanal D va fi difuzat din nou pe micul ecran.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Când mulți credeau că vor avea de așteptat, la doar o zi după Marea Finala a sezonului prezent, Puterea dragostei va începe sezonul 3 al celebrului reality-show matrimonial. Concurenți noi vor intra în casa Puterea Dragostei, iar Cristina Mihaela Dorobanțu este noua prezentatoarea a emisiunii, care le va fi acestora alături în călătoria menită să le găsească sufletul pereche.

Citește și: Cine este Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei

„Merg cu inima deschisa in Turcia, abia astept sa ii cunosc pe concurenti si pe membrii echipei. Le doresc tuturor concurentilor mult noroc in aceasta experienta si cred ca cel mai important pentru ei va fi sa fie buni unii cu ceilalti si sa isi asculte inima. Sunt entuziasmata si fericita; ii invit pe telespectatori sa urmareasca in continuare acest show extraordinar. Puterea dragostei este uriasa!', a spus Cristina Mihaela Dorobantu.

Citește și: Andreea Mantea, adevăratul motiv pentru care a plecat de la Puterea Dragostei: „David îmi punea tot felul de întrebari ciudate”. Ce va face după ce și-a dat demisia

Când va începe sezonul 3 Puterea Dragostei? Show matrimonial va fi difuzat pe 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 si 17:00-19:00, și sâmbăta și duminică, în intervalele 16:00-18:00 si 19:00-20:00.

Cine sunt concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 3

Emisiunea Puterea Dragostei se apropie cu pași repezi de sezonul 3, iar Andreea Mantea a oferit câteva detalii despre viitorii concurenți. Finala sezonului 2 al reality show-ului de la Kanal D va avea loc pe 26 iulie, urmând ca tinerii ce vor să-și testeze puterea de seducție să vină la preselecții pentru sezonul 3. Vezi AICI cine vor fi concurenții de la Puterea Dragostei sezonul 3.

Citește și: Cum arată acum Bogdan Mocanu, câștigătorul sezonului 1 Puterea Dragostei. A bifat o schimbare radicală de look

Când-începe-Puterea-Dragostei-sezonul-3Când-începe-Puterea-Dragostei-sezonul-3
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton