Câinele lui Costin Mărculescu a alertat vecinii: "Lătra foarte tare, se auzea chiar și din parcare". Maxy era salvat de pe stradă de actor

 Cica Cristina
.

Câinele lui Costin Mărculescu a fost cel care a alertat vecinii cu privire la decesul stăpânului său. De câteva zile lătra aproape fără încetare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Costin Mărculescu locuia cu un câine, ce a primit numele Maxy, după ce a fost salvat de pe stradă de către artist: „El este micuțul meu Prinț Maxy în ziua în care l-am …..adoptat din zăpadă și viscol de sub un pom pe 2 februarie anul trecut. Era și el bebeluș acum e băiat mare are un an și vreo 4 luni!!!”, scria artistul în aprilie anul trecut pe rețelele de socializare.

Citește și: Ușa apartamentului artistului Costin Mărculescu, spartă de pompieri!Primele imagini de la locul tragediei

De altfel, artistul profita de orice ocazie pentru a se lăuda cu câinele lui, pe care ăl îngrijea cu multă dragoste: „Pe 1 Ianuarie așa cum e scris în cartea de sănătate puiuțul meu Maxy împlinește 2 anișori. Să fii sănătos tăticul tău va avea toată viața grijă de tine. La mulți ani Maxy meu frumos!', menționa el la începutul anului.

Câinele lui Costin Mărculescu lătra foarte tare

De câteva zile, câinele lătra aproape fără oprire, fapt ce a atras atenția vecinilor, mai ales că erau obișnuiți să-l vadă destul de des pe actor plimbând-și animalul de companie: 'Câinele lătra foarte tare de câteva zile. El locuia la etajul 8, iar lătratul câinelui se auzea chiar și din parcare', a precizat un vecin.

Citește și: Cutremurător! Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu:„Dorule, mooooor'. Actorul decedat la doar 50 de ani n-a mai apucat să-și împlinească ultima dorință…

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă. Vecinii au susținut că nu îl mai văzuseră de trei zile, când se presupune că ar fi murit. De asemenea, în ultimele zile când ar fi fost văzut, artistul ar fi arătat rău la față, bănuindu-se că ar fi avut o stare de sănătate precară.

caine-Costin-Marculescu-2caine-Costin-Marculescu-2

Sursa foto: Facebook

Citește și: Costin Mărculescu a murit!Actorul a fost găsit decedat în casă, în cadă!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton