Și bogații plâng! Brigitte și Florin Pastramă, decizie drastică din cauza COVID-19. Vând shaormeria pe care au deschis-o în urmă cu 6 luni

 Stamen Diana
.

Brigitte și Florin Pastramă se află printre vedetele afectate din cauza noului coronavirus. Cei doi au închis shaormeria pe care o deschiseseră în urmă cu câteva luni.

În urmă cu șase luni, Brigitte și Florin Pastramă deschideau prima lor afacere împreună. Se pare că shaormeria nu a mers prea bine, iar de când a început pandemia de coronavirus au fost nevoiți să o închidă.

Cuplul a luat o decizie radicală și vor să vândă afacerea cu prețul de 57.000 de euro.

'Vand afacere la cheie cu vad format, cu toate dotarile la standarde superioare, doua aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, doua fritoze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie productie inox, gratar trifazic, congelator vertical, masina cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video si alarma.
spatiul are contract de inchiriere 10 ani / 900€/luna', se arată în anunțul publicat de cei doi.

Brigitte Pastramă a mai pus la închiriat și un apartament în Mamaia Nord, unde cere 1500 de euro pe lună.

Se pare că afacerile lui Brigitte și ale lui Florin Pastramă au de suferit din cauza pandemiei cu noul coronavirus. Cei doi apelează la măsuri drastice pentru a-și ține în echilibru situația financiară.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, afacere de succces împreună. Cum fac bani cei doi: 'Construiesc cu soţul meu'

FOTO: Facebook

afacere-Brigitte-Pastramăafacere-Brigitte-Pastramă
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton