Brigitte Pastramă vinde toate apartamentele de la Ilie Năstase. Ce sumă cere pe ele

 Stamen Diana
.

După ce a scos la vânzare apartamentul de la malul mării, Brigitte Pastramă vinde și apartamentul din zona de Nord a Capitalei. Vedeta vrea să scape de toate imobilele pe care Ilie Năstase i le-a făcut cadou.

După divorțul de fostul tenismen, vedeta pare că vrea să uite definitiv de el și face tot posibilul să nu mai aibă nicio legătură cu el. Brigitte a renunțat la numele de Năstase, iar acum este doamna Pastramă. Focoasa brunetă a pus la vânzare două apartamente pe care le-a primit cadou de la Ilie Năstase. Unul este în Mamaia, iar unul în București. Pe cele două locuințe, Brigitte Pastramă va încasa aproape jumătate de milion de euro, o sumă exorbitantă.

Pe apartamentul pe care îl are în Mamaia, vedeta vrea să primească aproximativ 150.000 de euro. Apartamentul din zona de lux a Capitalei măsoară 140 metri pătrați și are patru camere, trei băi și cere pe el 340.000 de euro.

Ilie Năstase nu mai vrea să audă deloc de Brigitte. Tenismenul a avut o reacție neașteptată atunci când a aflat ce face fosta lui soție. 'Dar nu mă interesează. Vă rog frumos! Toate prostiile mă întrebați pe mine. Am o soție care nu vrea să audă de așa ceva și nici eu, da? Vă rog frumos! N-am nicio treabă eu cu ce vinde și ce nu vinde și ce face ea, nu mă interesează', a mărturisit Ilie Năstase pentru cancan.ro.

Brigitte are datorii la fisc

Potrivit informațiilor apărute în presă, Brigitte Pastramă are datorii de 300.000 de euro la fisc. Ceea ce înseamnă că mai mult de jumătate din banii pe care îi va lua pe apartamente îi va folosi să-și plătească datoriile.

FOTO: Facebook

Brigitte Năstase și Florin PastramăBrigitte Năstase și Florin Pastramă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton