Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă! Robert Sfăt, noi acuzații la adresa mamei sale: "Am ajuns să dorm pe preș"

 Cica Cristina
.

Scandalul dintre Brigitte Sfăt și fiul ei continuă! Robert Sfăt își acuză acum mama că l-a dat afară din casă, dormind în repetate rânduri pe preș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Scandalul dintre Brigitte și Robert nu este nici pe departe aproape de final. Războiul continuă și băiatul povestește că a fost dat afară din casă de propria mamă, chiar cu pumni și palme.

El ar fi dormit în repetate rânduri pe preș, sora sa fiind cea care îi aducea câte un pahar de apă la poartă.

'Am fost dat afară cu palme și pumni primiți de la ea, din fața casei. Am ajuns să dorm pe preș și de nenumărate ori sora mea îmi aducea apă prin poartă. Sincer vă zic acum, asta e viață de familie pe care să o trăiești?', a spus Robert la Xtra Night Show.

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, în culmea fericirii la 4 luni de la căsătorie:se mută în casă nouă

Robert Sfăt susține că a avut o copilărie grea

În egală măsură, el a vorbit și despre copilăria grea pe care a avut-o, povestind episodul în care a aflat că mama sa este la închisoare, pe când el avea doar 7 ani, cu toate că era convins până la acel moment că mama sa era în Germania.

'Știu că mama mea era plecată în Germania, ca să aflu la 7 ani că e în pușcărie, cum se spune pe românește.', a mai spus el.

Citește și: Ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte Sfăt, vrea să își ia fiica înapoi de la vedetă. El îl susține pe Robert:„Nu se droghează, mai degrabă ea are probleme'

A rămas orfan de tată de la vârsta de 2 ani și a fost crescut de bunică.

„Mama mea îmi spunea despre tatăl meu că o înșela, că ea a suferit foarte multe traume din această cauză, deși eu din ce am auzit de la bunica mea și de la toată lumea, omul se ocupa de familie, venea mereu acasă”, a declarat Robert Sfăt.

Brigitte-sfat-2Brigitte-sfat-2

Sursa foto: Facebook, captura Antena 1

Citește și: Ce frumoasă este fiica modelului Kate Moss! Lila are 17 ani și îi calcă pe urme mamei sale

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton