Brigitte Pastramă, la un pas de bătaie cu fiica ei. Scandalul a fost surprins de camerele de filmat

 Stamen Diana
.

Problemele se țin lanț pentru Brigitte Pastramă. După problemele pe care le-a avut cu fiul ei, Robert Sfăt, apoi cu soțul ei, Florin Pastramă, vedeta are acum probleme și cu fiica ei, Sara Torj. Brigitte Pastramă și fiica ei s-au luat la bătaie în fața camerelor de filmat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este niciun secret că Brigitte Pastramă are o relație tensionată cu fiica ei, dar nimeni nu s-ar fi așteptat să le vadă că sar la bătaie. Sara este o adolescentă rebelă învățată să primească tot ce i se cuvine, însă vedeta nu mai este de acord cu asta.

Scandalul a început după ce Brigitte i-a luat telefonul fiicei sale, iar Sara a sărit în spatele mamei sale pentru a-l recupera, potrivit Spynews. Camerele care o însoțesc mereu pe vedetă pentru reality show-ul de la Antena Stars au surprins scandalul dintre cele două, iar imaginile au ajuns în presă.

Brigitte nu se mai înțelege deloc cu fiica ei, iar în fiecare dimineață se ceartă pentru că aceasta nu vrea să se trezească devreme. Mai mult, vedeta crede că fostul ei soț, tatăl Sarei, îi dă bani acesteia pentru a se purta urât cu mama ei.

Citește și: Brigitte a fost bătută și târâtă pe jos în public de soțul ei, Florin Pastramă. Imaginile șocante surprinse în parcarea unui supermarket

Brigitte_scandalBrigitte_scandal

Florin Pastramă: „Vezi lucrurile altfel, din afară

Sara crede că mama ei îi vrea răul și nu înțelege că tot ce face Brigitte este pentru ca ei să-i fie, de fapt, bine. Florin le explică celor două cum stau, de fapt lucrurile, reușind să le calmeze.

„Într-o ceartă, când nu ești implicat, vezi lucrurile altfel, din afară. Așa se întâmplă între mine, Sara și Brigitte. Când Sara se ceartă cu Brigitte, eu văd lucrurile altfel. Eu încerc să calmez, să-i spun. Brigitte nu îi vrea răul Sarei. Sara, cum e ea, mică, crede că Brigitte îi vrea răul, și atunci eu vin din afară, care văd lucrurile altfel, și încerc să rezolv pe stilul meu, cum știu eu mai bine. Să le calmez, în primul rând și să le explic’, a declarat Florin în cadrul show-ului „Brigitte&Pastramă’, difuzat pe Antena Stars.

Citește și: Ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte Sfăt, vrea să își ia fiica înapoi de la vedetă. El îl susține pe Robert: „Nu se droghează, mai degrabă ea are probleme'

FOTO: Facebook, Spynews

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton