Brigitte Pastramă, la capătul puterilor din cauza fiului ei. Florin Pastramă vrea să-i lase fosta sa casă lui Robert Sfăt: ”De fiecare dată când s-a certat cu mama lui...”

 Stamen Diana
.

Răsturnare de situație în scandalul dintre Brigite Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt. Vedeta vrea să-i dea tot ce i se cuvine, dar când acesta va ști să gestioneze afacerile. Florin Pastramă intervine și el în cearta celor doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă a povestit cu lacrimi în ochi că de foarte multe ori a fost pusă în ipostaze neplăcute din cauza fiului ei, Robert Sfăt. Vedeta își dorește ca tânărul de 19 ani să renunțe la obiceiurile greșite pe care le are și să o ia pe calea cea bună.

'Nu mă deranjează că a făcut petreceri acasă, nici că a venit constatarea, că avem 7800 lei de plată la partea mecanică. I-am cumpărat o mașină acum un an pentru că a luat BAC-ul. A distrus și mașina aia, iar eu am băgat 9700 de lei pentru reparație. I-am plătit școala de șoferi, i-am plătit curs de barmani, i-am plătit și facultatea.', a declarat Brigitte pentru Xtra Night Show.

În prezent, Robert Sfăt este student la o facultate din București, însă și-a dorit să studieze în Germania. Tânărul ar fi apelat la fostul soț al lui Brigitte Pastramă, Ovidiu Torj, și de aici ar mai fi apărut alte probleme.

'El și-a dorit să meargă în Germania la facultate, dar s-a înscris mai târziu. Voia să plece cu fosta lui prietenă, dar s-au certat. Eu am ținut foarte mult la Ana. Roby când a fost cu Ana a fost foarte OK, problemele au apărut după ce s-au despărțit.

Când a vrut să plece în Germania i-a cerut ajutorul tatălui Sarei, iar eu știu sigur că acolo unde intervine Ovidiu, intervine și dezastrul. Eu cred în băiatul meu, îl iubesc foarte mult, chiar dacă nu am știut să-i arăt. (…) Cred că Bucureștiul l-a stricat', a mai spus vedeta.

Brigitte Pastramă îi e recunoscătoare lui Ilie Năstase

Vedeta a ținut să-i mulțumească public fostului ei soț, pentru a ajutat-o și pe ea, dar și pe copiii ei. Brigitte Pastramă a mărturisit că Ilie Năstase a fost cel care i-a dus pe Sarah și Robert în vacanțe în fiecare an.

'Ilie a încercat să facă tot și nu l-a lăsat în parc. Eu am tot respectul pentru cât de mult a încercat să-l ducă pe drumul cel bun. (…) El a uitat foarte multe lucruri pe care Ilie le-a făcut pentru el. Din banii lui Ilie, copiii mei au mers în fiecare an la Disney, în Turcia. Nu am ce să-i reproșez, mai ales că ne-a suportat în casa lui 8 ani de zile. Îmi pare rău că ascultă de cine nu trebuie.', a mărturisit Brigitte.

Citește și: Scandalul pe moștenire dintre Brigitte Pastramă și fiul ei capătă amploare: „Tatăl meu ar fi avut o asigurare de viață de 800.000 de dolari. Eram dispus să fac ocolul pământului pentru asta”

Florin Pastramă îi oferă fosta lui casă lui Robert

La fel ca și în cazul cu Ilie Năstase, actualul soț al lui Brigitte a spus că din cauza lui Robert apar certuri în familia lor. Florin Pastramă s-a oferit să-i ofere băiatulului soției sale casa în care el a locuit până să se mute la Brigitte. Mai mult, soacra lui Brigitte Pastramă a spus că îl va lua ea acasă și că va avea grijă de el.

Citește și: Brigitte Pastramă vrea să se împace cu fiul ei. Ce condiții trebuie să îndeplinească Robert Sfăt pentru a fi primit în familie: 'Îi dau toate cheile de la toate afacerile mele'

'Toate discuțiile mele cu Brigitte au fost din cauza lui Roby. Roby este un băiat foarte deștept, cu un suflet foarte bun, dar are momente în care se întâlnește cu prietenii lui și nu e OK. Vreau să-i mulțumesc că de fiecare dată când s-a certat cu mama lui și am intervenit, el m-a ascultat și m-a respectat. Eu am încercat să-i apropii. Roby tot timpul m-a ascultat. (…) I-am zis până se calmează Brigitte să se mute unde am stat eu, iar el mi-a zis că vorbim față în față. Îi ofer casa în care am locuit eu până rezolvăm problemele.', a declarat Florin Pastramă.

Brigitte-Pastramă-și-Robert-Sfăt-1Brigitte-Pastramă-și-Robert-Sfăt-1

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton