Brigitte n-a știut în ce s-a băgat când s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Ce s-a aflat acum despre familia afaceristului

 Stamen Diana
.

Brigitte a aflat abia acum detalii despre familia lui Florin Pastramă, iar ea a fost nevoită să suporte o parte din consecințe. La mijloc este vorba de foarte mulți bani și datorii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Pastramă și familia lui trec printr-o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar. Soțul lui Brigitte a făcut un împrumut împreună cu mama, fratele și surorile lui, împrumut pe care nu l-au mai putut returna. În acest moment, un executor judecătoresc a obținut acordul instanței de executare a bunurilor familiei Pastramă.  

Aceștia au apelat la o ultimă soluție juridică în speranța că vor peveni dezastrul, respectiv contestația la executare. Zilele următoare are loc să se judece, potrivit Wowbiz.

Doina, sora lui Florin Pastramă, are de returnat la aceeași bancă sumă de 450.000 de euro. Contractul de credit a fost semnat în anul 2008, iar pe baza acestuia a fost cumpărat un teren în sectorul 2 al Capitalei.

Citește și: Câți bani primesc Brigitte și Florin Pastramă pentru reality show-ul de la Antena Stars. Au semnat contractul pentru o sumă modică

Sora lui Florin Pastramă a încercat să scape de plata ratelor prin legea dării în plată, însă nu a reușit acest lucru. Doina a mai încercat să convingă instanța că în contractul cu banca există clauze abuzive și astfel, să-l desființeze, însă tot fără succes. În urmă cu un an, banca a notificat-o pe Doina că solicită restituirea anticipată a întregii sume împrumutate, lucru aproape imposibil în acest moment.

Citește și: Brigitte a fost bătută și târâtă pe jos în public de soțul ei, Florin Pastramă. Imaginile șocante surprinse în parcarea unui supermarket

Brigitte-și-Florin-Pastramă-3Brigitte-și-Florin-Pastramă-3

Florin Pastramă, probleme cu banii după moartea tatălui său

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la Ferma, iar vedeta nu avea de unde să știe cu ce datorii venea bărbatul cu care urma să se căsătorească. Așadar, afaceristul a sperat că lângă fosta soție a lui Ilie Năstase va scăpa de toate necazurile. Brigitte și Florin Pastramă au început o afacere împreună, o shaormerie, iar afaceristul mai deține niște case care își așteaptă locuitorii.

Soțul lui Brigitte Pastramă a povestit că problemele cu banii au început când tatăl lui s-a stins din viață, mai exact în anul 2008.

'După ce a murit tata, mi-a fost greu pentru că am resimţit altfel problemele. Nu a mai fost el, deci nu mă mai ţinea nimeni în puf, a trebuit să preiau tot şi am renunţat şi la profesia de notar şi m-am apucat de business, de birou, să preiau afacerea lui tata. A murit în 2008, fără să ştim că e bolnav. A făcut infarct la 55 de ani. Eu aveam 29 de ani şi atunci mi-am dat seama că nu e toata lumea ca mine, că oamenii sunt răi şi că în viaţă nu există nu pot, ci nu vreau. Dacă eu sunt bun şi corect, credeam că aşa e toată lumea. Nu. Atunci au început problemele noastre. Atunci a început să se zvonească tot felul de lucruri despre familia mea. Atunci am văzut ce înseamnă răutatea omenească. Apoi am devenit capul familiei, ştiam toate afacerile şi să ma implic 100%. Tata a lăsat un imperiu, mi-a fost foarte greu fără el. Erau nopţi când vorbeam cu el şi îi ceream sfaturi. Şi acum am o poză cu el în telefon şi în fiecare duminică merg cu mama la biserică şi apoi la cimitir la tata', a povestit Florin Pastramă în Click, cu ceva vreme în urmă.

Citește și: Brigitte Pastramă, primele declarații privind al treilea divorț: „Nu am știut cine e Florin în realitate. L-am cunoscut într-un moment greu”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton