Brigitte, adevărul despre divorțul de Florin Pastramă: ”Vreau viață de familie. Încercăm în continuare să facem un copil. Încerc să rămân însărcinată pe cale naturală”

.

În urmă cu un an, când Brigitte și Florin Pastramă s-au dus ca și concurenți la Ferma, nici nu se gândeau că vor pleca de acolo ca un cuplu. Relația lor a fost presărată cu multe obstacole, însă au reușit împreună să treacă peste toate. În presă au apărut zvonuri că cei doi sunt la un pas de divorț, însă Brigitte Pastramă ne-a spus în exclusivitate cum stau lucrurile între ei.

La început mulți nu credeau în povestea lor de dragoste și se pare că unii nu cred nici acum. Recent, în presă au apărut zvonuri că Brigitte și Florin Pastramă sunt la un pas de divorț, la nici un an de la nuntă. Cei doi formează un cuplu controversat încă de la început și se pare că în ciuda speculațiilor apărute, Brigitte și Florin Pastramă se iubesc mai mult ca niciodată și sunt foarte fericiți că s-au găsit unul pe altul.

După ce au apărut zvonurile că un divorț este iminent între Brigitte și Florin Pastramă, vedeta a infirmat despărțirea. Contactată telefonic, Brigitte ne-a spus că totul este foarte bine între ei, ba chiar încearcă să rămână însărcinată pe cale naturală și nici vorbă de divorț.

'Nu, nu divorțăm. Sunt niște aberații. Noi nu avem nicio problemă. Cum să divorțăm? Eu și Florin suntem împreună 24/24. Ne înțelegem foarte bine. De când stăm acasă ne petrecem timpul și mai mult cu copiii, gătim. Încercăm în continuare să facem un copil. Încerc să rămân însărcinată pe cale naturală și asta se va întâmpla doar cu voia Domnului.', ne-a spus Brigitte Pastramă, în exclusivitate.

Vedeta a apelat la fertilizare pentru a avea un copil cu Florin Pastramă, însă din păcate a pierdut sarcina. În urma tratamentului, Brigitte a luat câteva kilograme și a scăpat cu greu de ele.

Brigitte și Florin Pastramă vor să vândă shaormeria

Mulți au crezut că Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la fundul sacului, însă vedeta a dezvăluit adevăratul motiv pentru care vor să vândă afacerea. Cei doi au investit foarte mulți bani în shaormerie, însă nu vor să se mai ocupe de ea. Afacerea lor încă funcționează, în plină pandemie de coronavirus.

'Eu vreau să vindem shaormeria pentru că mi-a plăcut perioada asta cât am stat acasă. Am avut timp să stau la piscină, am avut timp să gătesc, să stau mai mult cu copiii. Sunt locuri în casă în care eu nu intrasem. Stăteam la shaormerie de la 10 dimineața la 11 noaptea și nu mai vreau. M-am gândit să vând, pentru că vreau viață de familie. Am muncit atâția ani pentru confort și nu mai aveam timp. Eu nu sunt angajata lui Florin cum s-a scris. Este spațiul lui, iar eu m-am gândit să facem cumva să exploatăm spațiul acesta. Noi avem 50-50 în afacerea asta. Firma 'Bariera Baicului' nu este a noastră, ci a lui Bombo, fratele Ralucăi Pascu, soția lui Pepe. Pe Bobo și pe Florin îi cheamă la fel în buletin și de aici confuzia asta', ne-a mai spus Brigitte Pastramă.

Citește și: Probleme în paradis. Brigitte și Florin Pastramă, la un pas de divorț: 'Despărțirea lor e iminentă'

FOTO: Facebook

4.-Ce-au-fost-Brigitte4.-Ce-au-fost-Brigitte
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton