Brad Pitt, sărut pătimaș cu actrița care i-a înmânat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar. Fotografiile vorbesc de la sine!

 Oana Popoiag
.

După o perioadă neagră, marcată de divorțul de Angelina Jolie și de lupta cu dependența de alcool, Brad Pitt a trecut în poate cea mai bună etapă a vieții lui. A câștigat primul lui Oscar în calitate de actor și a pus pe jar presa internațională după o serie de gesturi intime cu actrița care i-a înmânat statueta.

2019 a fost anul în care Brad Pitt a revenit la viață, dar 2020 pare să fie deja anul vieții lui. După trauma divorțului de Angelina Jolie și lupta cu dependența de alcool, actorul a intrat, la 56 de ani, în cea mai bună etapă a existenței sale. Cel mai sexy bărbat de la Hollywood a câștigat un Oscar pentru Cel mai Bun Actor în Rol Secundar, grație rolului din 'Once Upon a Time in Hollywood', în regia lui Tarantino. Este primul său Oscar în calitate de actor, după ce a cucerit prima dată statueta cu '12 years a Slave', în calitate de producător.

Actrița care i-a înmânat premiul Oscar, o femeie extrem de sexy pe nume Regina King, s-a ales cu o serie de sărutări extrem de calde din partea lui Brad Pitt, pe care fotografii nu au ezitat să le imortalizeze. Nu se știe nimic despre o posibilă idilă între ei, dar un lucru e sigur: de acum presa va fi cu ochii pe orice mișcare a celor doi actori.

Brad Pitt a luat primul său Oscar ca actor

Ca de obicei, Brad Pitt a arătat impecabil la Oscaruri, în costumul său Brioni, iar discursul de acceptare a vizat teme politice, dar și personale. 'Le dedic aest premiu copiilor mei, care îmi colorează viața și pe care îi ador', a spus Brad Pitt pe scenă, mulțumindu-i apoi lui Quentin Tarantino, pe care l-a numit un profesionist inlegalabil, fără de care industria filmului ar fi un loc mult mai lipsit de vlagă. Pitt le-a mulțumit de asemenea părinților săi, dar și colegului de paltou Leonardo DiCaprio.

Foto: Hepta

Citește și: Cele mai frumoase ținute la Oscar 2020. Vedetele au strălucit pe covorul roșu

Brad Pitt și Regina KingBrad Pitt și Regina King

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton